Yeni Ford Kuga ile Tanışmak İster misiniz?

1
2232

Yeni Ford Kuga, Ford’un kompakt SUV modeli olarak tanımlanıyor. Ve Yeni Ford Kuga kullanıcıya daha fazla özgürlük sunan özellikleriyle showroomlarda yerini aldı. Ford markasının SUV ürün gamındaki Ford Kuga, 2017’de yenilenerek tüketiciye sunuldu.

Peki, 2017 model Kuga’nın özellikleri neler?

Ford markasının yüksek modeli Kuga, hem tasarımıyla hem de donanım özellikleriyle güçlü, sağlam ve iri yarı bir imaj çiziyor. 2017 model Kuga‘da aynı etkiyi sürdürürken daha tasarruflu yakıt tüketimi avantajı sunuyor.

Yeni Ford Kuga

1,5 litre dizel motor, manuel ya da otomatik şanzıman seçeneği, trapezoit ızgara tasarımı, led gündüz farları ve yenilenen diğer aydınlatma elemanlarıyla hemen dikkat çekmeyi başarıyor. Söz konusu 1,5 litrelik dizel motor& otomatik şanzıman kombinasyonu ile Kuga, çok daha geniş bir kitleyi kucaklayacak gibi görünüyor.

 

Yeni Ford Kuga

Poweshift otomatik şanzımanlı Kuga Türkiye’de ilk kez 2017’de satışa sunuluyor. Araç, iç mekanda 8 inç genişliğinde dokunmatik ekrana sahip. Akıllı dört tekerden çekiş sistemi aracın önemli özellikleri arasında yer alıyor. Şehir içi güvenlik sistemi, akıllı bagaj kapağı, otomatik park sistemi Kuga’da daha da geliştirilmiş olarak karşımıza çıkıyor. Isıtmalı deri koltuklar ve ısıtmalı direksiyon ise aracın kullanıcısına keyif veren özellikleri arasında yer alıyor.

Yeni Ford Kuga’da Öne Çıkan Özellikler Neler?

Kuga’yı suv araç segmentinde öne çıkaran özellikler şöyle özetlenebilir:

Daha iyi optimize edilmiş dijital sistemler ve akıllı uygulama çözümlerinin ekonomik yakıt tüketimi ve otomatik vites konforuyla buluşurken tüm dünyadaki SUV trendinin takip edilmesi.

Yeni Ford Kuga Paket Seçenekleri

Araç, iki farklı çekiş sistemi, üç farklı donanım seviyesi, dizel ve benzinli motor tercihleriyle satışa sunuluyor. Donanım paketlerinde standart olarak sunulan bazı konfor ekipmanları; üst seviyede rahatlık sunarak tüm yolcuların keyifli bir yolculuk deneyimlemesini sağlıyor.

Güçlü motor seçenekleri ile ön plana çıkan Kuga her türlü zemin ve hava şartlarında güçlü yol tutuşu ve yüksek performans sunuyor.

Yeni Ford Kuga Fiyatı

2017 model Kuga, 117.000TL.’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatıyla Yetkili Satıcıları’nda.

Sıfır KM Kuga ya da ikinci el Kuga almak üzere hemen ilanlara göz gezdirebilirsiniz.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here