Yamaha Motosiklet Sezonunu Yeni Modellerle Açıyor!

1
2229

Bahar yaklaşırken motosiklet sezonu da açılıyor. Markalardan biri de ünlü Yamaha’dır ve motosikletleri yoğun ilgi görmektedir. Yamaha motosiklet sezonunu merak edilen yeni modellerle açıyor. Motor tutkunları için bahar güneşinde yollara düşme vakti! Her yıl motosiklet sezonunun açılışı olarak görülen Moto Bike Expo, 2017 yılına keyifle başladı.

Yamaha Motosiklet Sezonunu Merak Edilen Yeni Modellerle Açıyor

Bu yıl Moto Bike Expo’da Yamaha markası motosikletler de büyük ilgi gördü.

Moto Bike Expo’nun bu yıl, dokuzuncusu düzenlendi. Geçtiğimiz yıllarda büyük ilgi gören fuar, örneğin geçen yıl 120 bin kişiyi ağırlamıştı. Ayrıca bu yıl da 23-26 şubat tarihlerinde gerçekleşen fuarda farklı markalar yer aldı. Hatta yeni modellerini, motor dünyasına özel yenilikleri görücüye çıkardılar.

Yamaha Motosiklet Sezonunu Merak Edilen Yeni Modellerle Açıyor

Motosiklet tutkusu ülkemizde de giderek yükselen bir trend halini aldı. Özellikle büyük şehirlerde insanı canından bezdiren sıkışık trafiğe çok keyifli bir çözüm sunar. Ayrıca motosikletler, bazıları için özgür ve keyifli bir yaşam biçimini temsil ediyor. Son yıllarda kullanım alışkanlığına ve amacına özel motosiklet üretimine odaklanıyor. Motosiklet markaları, kullanıcıda da bilinçli satın alma davranışının geliştiğini belirtiyorlar.

Yamaha Motosiklet sezonunun açılış organizasyonu olarak görülen Moto Bike Expo 2017’de yerini aldı. Ayrıca marka yaşam biçimlerine göre tasarımlar sundu. Gelecek hedeflerinin de bilinçlenen motosiklet kullanıcısının ihtiyaç özel çözümler sunan araçlar tasarlanmalıdır. Bunun altını çizen marka, 2017 yılında da bu misyona uygun tasarımlar sunuyor.

Yamaha Motosiklet Sezonunu Yeni Modellerle Açıyor!

Yamaha Motor Türkiye Satış & Pazarlama Müdürü ve MOTED Başkanı Nihat Çadırcı’nın motosiklet dünyasına dair yorumları ise şöyle. Anahtarsız çalıştırma, yarış süspansiyonu, çekiş kontrol sistemi kullanıcının yeni bir motor alırken mutlaka önemsediği özellikler. Ayrıca daha büyük motor hacmine, daha yüksek kaliteye ve özgünlüğe sahip modeller öne giderek çıkıyor. Bu modeller büyük şehirlerde kusursuz ulaşım aracı arayanlara hitap ediyor. Ayrıca 125-250 cc aralığındaki orta segment ürünlerin satışı ise artış gösteriyor.  Yamaha 2017’nin en yeni modelleri; MT-09, X-MAX 300, MT-10 SP, YS125 ve NMAX 155

arabam.com’da motosiklet almak üzere hem ikinci el motosiklet ilanlarına hem de sıfır motosiklet ilanlarına göz gezdirebilirsiniz.

İkinci El Yamaha Motosiklet İlanları

1 YORUM

  1. Yamaha benim için bir tutkudur.
    Sensiz yaz yaşanmaz yamaha.
    Ayaklarımı yerden kesen sen
    Hayatıma renk katan sen
    Crypton ve ben her yer benim

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here