Yamaha’dan Çok Cazip Kampanya

0
3927
Yamahadan Çok Cazip Kampanya

Yılın En İyi Motosiklet Kampanyası! Yamaha’dan Çok Cazip Kampanya! Şubat Sonu Motosiklet Almak İsteyenler İçin Fırsat Olabilir! Yamaha markası geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı: Bu ay sonunda şaşırtıcı indirimler sunacaklarını belirttiler.

Bilindiği üzere Mart sonu itibariyle motosiklet sezonu açılıyor. Kara kış geride kalırken yollarda daha fazla motosiklet göreceğiz. Yamaha Türkiye yetkilileri de yıl boyunca görülecek en cazip motosiklet kampanyalarından biri olacak şekilde başarılı bir kampanya kurgusu hazırladı. Sezon açılırken motosiklet severlere verilen müjdeli haber, gerçekten oldukça cazip fiyatlarla motosiklet almak üzere yeni kararlar vermenize neden olabilir. Motosiklet tutkunlarının kaçırmaması gereken fırsat Yamaha’dan geldi. Ünlü Japon motosiklet üreticisi Yamaha’nın Türkiye distribütörlüğünce büyük kampanya düzenlendi. Ayrıca bu kampanya sayesinde motosiklet severleri, büyük fırsatlar beklemektedir. Böylece motosiklet tutkunları için eşi benzeri görülmemiş fırsatlar sunulmaktadır. Ayrıca Yamaha, Türkiye ve küresel pazarda en çok motosiklet satan markalardan biridir. Ülkemizdeki en şık ve sağlam modellerin bazılarını da Yamaha Üretmektedir. Örnek olarak Yamaha’nın YZF ve MT modelleri, ülkemizde en çok sevilen modellerden bazılarıdır. Sizde bu kampanyayı değerlendirmek istiyorsanız doğrudan yetkili bayiler ile iletişime geçmelisiniz. Bu sayede eşi benzeri görülmemiş fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz.

Yamaha Motosiklet Kampanyasının Detayları

Öncelikle Yamaha motosiklet fiyatlarını oldukça czip kılan bu kampanya Şubat sunana kadar geçerli. 2018 Yamaha motosiklet kampanyası sadece bir modeli değil farklı tarzlara yönelik birden çok modeli kapsıyor. Aslında oldukça geniş kapsamlı bir kampanya. Kampanyanın temel amacı, peşinatsız ve uygun taksitlerle motosiklet sahibi yapmak.

En çok tercih edilen Yamaha modelleri YZF-R25, MT-25, NMAX 155, NMAX 125, YBR 125, YS125 kampanya dahilinde anlaşmalı banka üzerinden yüzde 0.99 faiz oranı ve 24 ay vade ile satışa çıkıyor. Ayrıca Yamaha’nın neredeyse büyün modelleri, eskiye oranla daha sağlam ve daha ucuz işletim maliyetlerine sahiptir. Bu yüzden Yamaha motosikletleri ülkemizde çok popüler olmaktadır. Yamaha kampanyası gibi keyifli fırsatlarla motosiklet almak üzere arabam.com motosiklet kategorisini inceleyebilir, motosiklet ilanlarına bakabilirsiniz. Yamaha’dan Çok Cazip Kampanya!

İkinci El Yamaha İlanları 

İkinci El Motosiklet İlanları 

İkinci El Yamaha Scooter İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here