Volvo markasının kompakt SUV aracı XC60 2018’de yenilenmiş olacak!

Bilindiği üzere son yıllarda SUV araçlara olan ilgi fazlasıyla arttı. Eskiden daha çok arazide kullanılmak üzere sınırlı bir kitle tarafından tercih ediliyordu bu araçlar. Ayrıca verdikleri özgür imajın ve kalabalık şehirlerde doğaya duyulan özlemin de etkisiyle olsa gerek. Böylece artık şehir içinde kullanım için de oldukça fazla tercih ediliyorlar. Çünkü trafiğe yüksekten bakmak, daha dinamik ve sportif bir araç içinde olmak gibi özellikler onlara olan ilgiyi arttırırken otomobil üreticileri de bu ilgiye cevap verecek ve hemen her kesimden insanın satın almak isteyeceği SUV alternatifleri üzerinde çalışıyorlar. Böylece SUV segmentin prestijli modelelrinden olan Volvo XC60 ise bu konuda hayalleri süsleyen araçlardan biri.

XC60’ın Son Modeli Dikkat Çekecek mi!

Volvo XC60 2018’de özellikle teknik donanımıyla dikkat çekecek gibi görünüyor. Volvo mühendisleri, değişen ve daha çok dijitalleşen dünyaya çok daha fazla uyum sağladı. Kullanıcının sosyal medya, internet, akıllı telefon kullanım alışkanlıklarıyla da örtüşen bir teknik yapı sunmak üzere çalıştı. Peki, 2018 model Volvo XC60’ın özellikleri neler?

Kompakt SUV sınıfı araç kategorisinde Volvo markasını temsil eden XC60, lüks olma özelliğinden 2018 yılında da vaz geçmiyor. Sadece teknik özelliklerde değil, tasarım konusunda da büyük bir değişim geçiren yeni model Volvo XC60’larda motor teknoloji için de bir revize söz konusu oldu.

The new Volvo 

2018 Model Volvo XC60 Teknik Özellikler

İlk kez 2008 yılında trafikte gördüğümüz Volvo XC60 modeli, 2018’de 9 inç genişliğinde dokunmatik ekran, genişleyen iç mekan, hem iOs hem de Android destekli multi medya sistemi, 1100 wattlık ses sistemi aracın teknik donanımında ilk dikkati çeken detaylar arasında yer alıyor.

Yeni Volvo XC60 Motor Seçenekleri

Motor konusunda hem dizel hem de benzinli seçenekleri olacak. Bunlara ek olarak benzinli ve elektrikli motor seçeneği de bulunacak. Özellikle Avrupa alıcısının elektrikli motorları tercih ettiğini bilen Volvo’nun bu seçeneği ıskalaması beklenemezdi zaten. Söz konusu elektrikli modeli 100km hıza 5. 3 saniyede ulaşacak.

XC60’ın Yeni Modelinde Otomatik Var mı?

Volvo, zaten otomatik sürüş konforunu önemseyen bir marka. Yeni model Volvo XC60 da 8 ileri otomatik şanzıman seçeneğini sunuyor.

İKİNCİ EL VOLVO XC60 İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here