Volkswagen Ev Yaptı

1
3198

Volkswagen California XXL yakında kamplarda yerini alır…

Volkswagen markası, tüketicinin ihtiyaçlarına özel çözümler üretmeyi seven bir yapıya sahip. bu amaçla bazen herkesin odaklandığından fazlasını görebiliyor. Buna güzel bir örnek de yakında üretime geçeceği düşünülen karavan projesi.

 

Ülkemizde Muğla Akyaka’nın özellikle çok popüler olduğu pek çok karavan kampı var. Karavan kampları, bu şekilde yaşamayı sevenlerin, kamp tutkusu olanların tercih ettiği farklı ortamlar. Kendine özgü bir kültürü bile vardır kamp yaşamının. Örneğin çadır ve karavanlar evlere göre çok daha fazla ses geçirdiği için asla bağırarak selamlaşılmaz. Sadece el sallanır ya da başla selam verilir. 

 

Genellikle enfes ormanların kıyısındaki berrak deniz manzaralarına karşı kurulan karavan kampları, her yıl mayıs- haziran döneminde hareketleniyor. Karavan ya da çadır kampı kuranlar için en önemli ihtiyaçda gerçekten konforlu bir karavana sahip olmak. İşte bu konuda oldukça keyifli bir seçenek yolda. Yeni karavan modelleri içinde epey dikkat çekeceğini düşündüğümüz Volkswagen California XXL hakkındaki detaylar şöyle:

 

Volkswagen Ev Yaptı

Ünlü Alman otomobil devi Volkswagen neredeyse küçük bir ev denebilecek konsepte bir karavan üzerinde bir süredir çalışıyor. Bu projeyi çok önemseyen Volkswagen mühendisleri, keyifli, konforlu ve güvenilir bir karavan tasarımı üzerinde yaklaşık iki yıldır çalışıyorlar. Tatilciler kadar seyahat etmeyi sevenler, konserler ya da turneler için ya da sıklıkla yapılan iş seyahatleri için en mükemmel çözüme odaklanan Volkswagen karavan projesi tamamlandı. Ortaya adeta iki tekerlekli bir ev çıktı. Volkswagen markasının Aadına California XXL dediği model yakında büyük olasılıkla üretilmeye başlayacak. Şimdilik sadece prototip. Peki, siz olsanız aşağıda özelliklerini anlattığımız Volkswagen California XXl Karavanı alır mıydınız?

 

Volkswagen California XXl Karavan Hakkında

 

Tavan eklentisi ve tente görünümü araçta ilk dikkati çekenler. Bu detaylar ayrıca çadır, çadır kampı gibi çağrışımlar da yapıyor. İç mekanda oldukça geniş bir tasarım söz konusu. İşte bu detay, Volkswagen California XXl Karavanı diğer karavanlardan ayırıyor. Yaklaşık 2 metre uzunluğunda yatağın rahatlıkla içine sığdırılabildiği karavan, özellikle iç mekandaki konfor odaklı ayrıntılarla epey dikkat çekecek gibi. Bardak ya da tabakların kaymasını önleyen yüzeyler, camlarda portatif sineklikler, gece aydınlatması, iki kişinin tüm eşyalarını düzenli bir biçimde yerleştirerek rahat bir biçimde kullanabileceği bölmeler Volkswagen marka karavanın iç tasarımı konusunda beklenen standart özellikler arasında. 

 

Siz de karavan kamplarına ya da karavanla seyahate meraklıysanız arabam.com ikinci el karavan ilanlarını inceleyebilirsiniz. 

 

*görsel log.com.tr

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here