Suzuki Swift 4. Jenerasyonu 2017’de Satışa Sunacak!

0
1487

Suziki markasının en sevilen otomobillerinden biri olan ve şehir içi kullanım için gerçekten ideal bir sürüş deneyimi sunan Swift modeli, 2017’de tepeden tırnağa yenilenmiş haliyle otomobil tutkunlarına merhaba diyecek.

Yeni kasa Suziki Swift mk6, son teknoloji dijital cihazlarla uyumlu, çok konforlu ve çok şık. Araç, bir şehir içi otomobili olarak tasarlandığı için uzun süre trafikte kaldığınızda konfor sağlayacak tüm detayları içeriyor. Özellikle dijital medya, navigasyon, ses sistemi gibi konulardaki entegrasyonu onu kompakt, pratik ve konforlu kılıyor. Küçük bir şehir içi araç olan Suziki Swift, kolay park etme avantajını da üzerinde taşıyor.

Ergonomik dış tasarım 2017 model Suziki Swift’te iyice öne çıkmış denilebilir. 1983’ten beri üretilen Suziki Swift, farklı ülkelerde şehir içinde kullanılabilecek en ideal araçlardan biri olarak görülüyor. Japon otomobil devi Suziki’nin en popüler modellerinden olan Swift, dört tekerden çekiş sunan nadir şehir içi araçlar arasındadır. Bu yönüyle de onu otomotiv tarihinde özel bir yere koyabiliriz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here