Ssangyong’un Yeni SUV’unu Gördünüz mü?

0
1498

Ssanyong markası dokunmatik cam teknolojisine sahip yeni SUV’unu tanıtmaya başladı.

Koreli otomotiv üretici Ssangyong, ülkemizde henüz büyük bir pazar payına sahip olmasa da çok hızlı bir yükseliş göstererek otomobil alanında yatırım sinyali veriyor. Marka, Kore’deki AR-GE üssünde daha fazla yenilikçi dijital teknolojiler ve daha etkileyici tasarımlar üzerinde deyim yerindeyse harıl harıl çalışıyor. İşte bu anlayışın son ürünü de dokunmatik araç camıyla öne çıkan Ssangyong XAVL konsept SUV.

 

 

Ssangyong’ın Yeni SUV Aracının Dış Görünüşü Nasıl?

Nissan X-Trail benzeri araçların rakibi olacak araç, özellikle tasarımıyla fark yaratacağa benziyor. Aracın en iddialı olduğu alan ise multimedya ve dijital teknolojisi. Çünkü bu alanda fark yaratacak yenilikler taşıyor. Örneğin dokunmatik araba camı kullanılmış olması önemli. Otomotiv sektöründe bir ilk olan dünyanın ilk dokunmatik cam teknolojisini sunan aracı olarak dikkat çekiyor. Cenevre Otomobil Fuarında görücüye çıkacak olan yeni Ssangyong SUV, tasarımında güçlü, keskin, sert bir maskülenlik taşıyor.

Ssangyong XAVL Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Bugün konsept araç olan ve henüz seri üretimine başlanmayan Ssangyong XAVL’leri 2020’den sonra yollarda göreceğiz. Cenevre Otomobil fuarından sonra üretim kararını masaya yatıracak olan Ssangyong yetkilileri, eğer onay alırlarsa 2020’de satışa başlayacaklar.

Ssangyong Hakkında

Ssangyong markası bize çok yeni gelse de geçmişi oldukça eski. Marka 1954’te Güney Kore’de kurulmuş. Çelik ve otomotiv endüstrisinde faaliyet gösteren şirket, özellikle tasarım ve teknik donanımına yatırım yaptığı otomobilleriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Ssangyong’un anlamı ise Korece “ikiz ejder” demek.

 

Ssangyong marka araç ilanları için arabam.com ikinci el ve sıfır ilanlarına göz gezdirebilirsiniz. 

*Görseller autocar.co adresinden alınmıştır.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here