Seat’ın Yeni SUV Modeli Geliyor!

0
2878

Seat Arona’ya Merhaba Deyin…

Bir otomobil markası için bugün, en önemli AR-GE çalışması, kullanıcı isteklerini doğru okuyabilmekle ilişkilendiriliyor. Farklı markaların dahil olduğu ve ürünlerin sürekli geliştirildiği bu dünyada rekabet, hiç olmadığı kadar zorlu. İspanyol otomobil üreticisi Seat da bu zorlu koşullarda kullanıcı deneyimine ve isteklerine önem veren bir yaklaşımı benimsiyor.

 

Seat markası, son yıllarda kullanıcı yorumlarını dikkate alarak yeni modeller geliştiriyor. Kullanıcının istekleri, demişken günümüzün otomotiv trendi SUV araç sahibi olmak üzerine kurulu. Bu nedenle Ford Fiesta gibi küçük sınıfın keyifli temsilcilerinin bile boyu biraz uzadı. Başka bir deyişle küçük araçlar bile şimdi, yüksekten bakıyor. Son model Fiesta ve Son model Volswagen Polo, bu duruma en iyi iki örnek. Tam da bu bakış açısıyla marka, yeni bir SUV geliştirdi: Seat Arona.

 

Seat modelleri, yıllardır, şık ve pratik bir tema sunar. Markanın temsil ettiği algı, pratik olmakla ilgilidir. Seat ikinci el ilanlarına göz gezdirebilirseniz, neredeyse tüm Seat model araçlarda bu pratiklik algısının izlerini gözleyebilirsiniz. 

 

Geçtiğimiz yıllarda, Seat’ın SUV modeli Ateca oldukça fazla ilgi görmüştü. İspanyol otomobil üreticisi Seat, Ateca ile SUV severleri sevindirmişti. Şimdi de ona kardeş olarak Seat Arona modelini piyasaya sürecek. 

 

Seat Arona Hangi Segmentte Yer Alıyor?

Seat’ın Arona modeli, marka tarafından, küçük SUV segmentinde kategorize ediliyor. Onun için otomotiv sektöründe şimdiden ‘önden İbiza arkadan Ateca‘ yorumları yapılmaya başlandı bile. Ancak aynı markanın mühendisleri tarafından tasarlanan aracın genel hatlarıyla bu benzerliği yansıtması çok şaşırtıcı olmasa gerek. Ayrıca detaylarda kendine özgü özelliklerin olcağı kesin.  

 

Seat Arona Motor Seçenekleri

Adını ilk kez 2016 yılında Paris Motor Show’da duyduğumuz kompakt SUV sınıfın yeni temsilcisi Arona yakında yollarda görülecek. Renault Captur ile aynı segmentte yarışacak olan araç, bu sınıftaki araçları sevenler için keyifli bir seçenek teşkil edecek. Seat Arona ile ilgili en çok merake dilen konulardan biri de motor özellikleri. Ancak benzinli ve dizel motor seçeneği olacağı tahmin edilen Seat Arona’nın motor detayları henüz bilinmiyor. 

 

İspanyol ateşini yıllardır yollarda temsil eden Seat marka araçlar ilginizi çekiyorsa Seat ikinci el ilanlarına ya da sıfır kilometre Seat ilanlarına arabam.com ile kolayca ulaşabilirsiniz. 

 

Ayrıca ilgilendiğiniz Seat marka araç hakkıında detaylı bilgi edinmek için Seat Test Sürüşü içeriklerini okuyabilirsiniz.  

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here