Nissan’dan Bahara Özel Kampanya

0
1482

Nissan Marka Araçlarda Mayıs Kampanyasının Detayları

Japon otomotiv devi Nissan, ülkemizde hemen her sınıfta çok seviliyor. Nissan marka SUV, sedan, arazi aracı, coupe araç modellerinin hepsi, tartışmasız olarak hem ikinci el hem de sıfır araç piyasasında büyük ilgi görüyor. Küçük kompakt sınıfta Micra modeli, şehir içi SUV araç sınıfında Qashqai ve Juke modeli çok tercih ediliyor. Bilindiği üzere otomotiv piyasasının hem ikinci el araba arayanlar hem de sıfır araç almak isteyenler için canlandığı dönem bahar ve yaz mevsimine denk gelir. Daha fazla seyahat ihtiyacı, insanların araba satın alma planlarını gündeme taşır. Bu durum da net bir biçimde otomotiv pazarına yansır. İşte tam da bu iki detayı yani Nissan’ın popülaritesi ve bahar aylarının cazibesini, dikkate alan Nissan markası, ülkemizde Mayıs ayına özel bir kampanya başlattı. 

Nissan Kampanyasının Detayları

Araba almak isteyenlerin önündeki en büyük engel, krediler ve dolayıısyla da bu banka kredilerinin neden olduğu faizlerdir. Ülkmeizde bu durum, pek çok kişiyi araba sahibi olmaktan alı koyacak derecede ağır bir yük getirebiliyor. 2016 ve 2017 model Nissan araçlara %0 faiz söz konusu. Mayıs ayı boyunca Nissan bayilerinden alacağınız 2016 ve 2017 model Nissan araçlara %0 faiz ödeyerek sahip olacaksınız. 

Mikra ve Juke Kampanyasının Dretayları

Eğer Nissan bayilerinden 2017 ve 2017 model Micra ya da Nissan Juke alırsanız, %0 faiz, 15 ay vade ve 30 bin Tl kredi desteği sunuluyor. 

Nissan Pulsar Kampanyasının Detayları

Eğer 2016 model Nissan Pulsar almayı düşünüyorsanız, Nissan bayilerinde %0 faiz, 15 ay vade ve 40 bin Tl kredi söz konusu. 

 

Nissan Mikra, Nissan Pulsar ve Nissan Juke modelleri dışında Navara ve X-Trail modeli için de çok cazip kampanyalar kullanıcıya sunuluyor. 

Nissan markasının mayıs ayına özel kampanyası ilginizi çektiyse detayları öğrenmek üzere size en yakın Nissan satış noktası olan oto galerileri ziyaret edebilir, detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here