Land Rover Sedan Geliyor’

0
1545

2019 yılında Land Rover’ın sedanı piyasaya sürülecek

2015’ten sonra otomotiv dünyasını SUV araba merakı sardı. Şehir içinde yüksek araba kullanmak çok trend oldu. Özellikle BMW markasının bu konuda epey özendirici olduğunu hatta şehir içinde SUV modasını çıkardığını söylemek yanlış olmaz. Peki bu moda daha ne kadar sürecek, her yer SUV araçlarla dolup taşacak mı?

 

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, bugün gerçekten 4 tekerden çeker olmadığı halde arazi aracı kamuflajlı şık binek otomobil kullanmak çok moda ve bu bir dönem akımı. Tıpkı bir dönem İspanyol paça pantolonların moda olması ve herkesin mutlaka bunlardan giymesi gibi otomobil piyasasında da 2010’lu yıllar SUV araç kullanılan yıllar olacak. Peki, SUV modası ne zaman geçecek ve yerini hangi tip otomobiller alacak, merak ediyorsanız, yanıtı şöyle: 2020’li yıllarda otomobil tasarımcılarına göre; güçlü, havalı, premium bir sedan havası esecek. İşte tam da bu öngörüyle arazi araçlarının kralı Land Rover sedan tasarımı için kolları sıvadı. 

 

Land Rover Sedan Modeli Kapıda!

2019 model Land Rover sedan modeli şu anda tasarım aşamasında. Ancak bu tasarım şimdiden otomobil dünyasının duayenlerinden tam not almış. Öncelikle bu araç, sedan olmasının yanı sıra tamamen elektrikli olması yönüyle de gerçekten bir ilk. 

 

Land Rover’ın Sedan Aracını Kim Tasarladı?

Bu konuda marka gerçekten çok detaylı bir çalışma yapmış. 2019 sedan Land Rover için mühendislik, tasarım ve malzeme kalitesi konusundan hiç ödün verilmiyor. Kleber Silva adlı tasarımcının ekibiyle birlikte geliştirdiği proje, eleştirmenlerden tam not aldı bile. 

 

Dünyanın en prestijli araç markalarından biri olan Land Rover modellerinin ikinci el ilanlarını incelemek için arabam.com Land Rover ikinci el şeklinde listeleme yapabilirsiniz. 

Ayrıca yakında yollarda göreceğimiz 2019 Land Rover sedan modeli gibi sıfır km. Land Rover ilanları için de arabam.com ilanlarını inceleyebilirsiniz. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here