Jeep Compass 189 Bin Tl Fiyatıyla Türkiye’de!

0
1884

Gerçek bir arazi aracı…

Jeep modelleri her zaman ilgi görmüştür ama son dönemdeki SUV akımı onların çok daha fazla popüler olmasını sağladı, demek yanlış olmaz. Jeep marka ikinci el araç arıyor ve sürekli ikinci el Jeep modellerinin ilanlarına bakıyorsanız bu aracın sahiplerinin ondan kolay vazgeçemediğini fark etmiş olmalısınız. 

 

Bir araç sınıfına adını veren Jeep markası, bugünlerde rüzgar gibi esen SUV modasının liderlerinden. Gerçi, Jeep; pek çokları gibi şehir içinde kullanılacak arazi aracı görünümlü binek araçlar değil, gerçek arazi araçları üreterek piyasada kendine özel bir yer açıyor. Peki, bu aralar çok konuşulan yeni Jeep Compass’ın fiyatı ne?

 

Öncelikle marka, bu aracı üretirken dünya genelinden müşteri şikayet ver yorumlarını dikkate almış. Bu konuda gerçekten çok iyi bir analiz yapılmış. Sonuçta da şehir içinde ve arazide mükemmel performans sergilerken yakıt tüketimi konusunda da kullanıcısını yormayan bir araç mühendisliği çıkmış ortaya. Gelelim; Jeep Compass Türkiye satış planlarına…

 

2017 Model Compass Kaç Para?

2017 model Compass, ülkemizde 3 motor seçeneğiyle satışa sunulacak. Biri benzinli ikisi dizel olan bu motor alternatiflerine ek olarak 2 farklı satış paketi olacak. Aracın Türkiye’deki başlangıç satış fiyatı ise 189 bin TL.

 

2017 Jeep Compass Özellikleri

Jeep markasının 2017 Compass modelinin özellikleri saymakla bitmiyor. Hele de teknik detaylara girersek epey ayrıntılı bir çalışma çıkıyor ortaya. Yakında arabam.com test içeriklerinde detayları bulabileceğinizin müjdesini vererek kısa bir özet yapalım:

Tasarımda; arkaya doğru eğimli olan tavan çizgisi, şişkin çamurluklar, öne çıkarılan omuz çizgisi dikkat çekiyor. Bu detaylar aracı adeta kaslı bir genç erkek formuna sokuyor. Açılabilir cam tavan ise özellikle seyahatin konforunu arttıran bir detay. Ledli iki parçadan oluşan spot lambaları da ayrıca önemli detaylar. 

 

Jeep Compass Motor Seçenekleri

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Türkiye’de üç farklı motor alternatifi olacak.

170Ho 1.4 litre MultiAir2 Turbo motor, 

1,6 multijet2 120Hp motor,

2.0 litrelik 170Hp Multijet2 motor.

 

Bunlara ek olarak eğer isterseniz Jeep satış noktalarından 2.0 litre Trailhawk motor da sipariş edebileceksiniz. 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here