Hyundai i10 Alınır mı?

0
3571

Hyundai i10 konusunda gereksiz önyargılar …

Son yıllarda Hyundai i10 modeli özellikle şehir içinde çok tercih edilmeye başlandı. Küçük, pratik ve ekonomik bir araç aramasına rağmen Hyundai i10’a mesafeli duranlar da var. Peki, bu önyargının nedeni ne? Hyundai i10 ilanlarından yola çıkarak bir i10 haberi yaptık.

 

Hyundai i10 Hakkında

Hyundai’nin i10 modeli, 2007 yılından beri üretiliyor. Güney Koreli otomotiv devi Hyundai Motors tarafından şehir içinde kullanılmak üzere geliştirilen araç, küçük iç hacmi, sınırlı bagajı ve kompakt tasarımı ile dikkat çekiyor. ‘Büyük olma büyük yaşa’ sloganıyla yola çıkan araç, aslında göründüğünden daha fonksiyonel. Özellikle yeni i10’da ızgara, far takımları oldukça göz alıcı ve modern bir etki yaratıyor. Son model i10’da 7 inç dokunmatik ekranı var. Navigasyon sistemi de dijital alt yapıyı tamamlıyor. Teknik açıdan pek çok premium araçla yarışacak detaylar sunan 2017 model i10, güvenlik konusunda da kendini epey geliştirmiş.

Ön çarpışma uyarı sistemi, çok fonksiyonlu kamera, park etmeyi kolaylaştıran detaylar kullanıcıya konfor sunuyor. 

Hyundai i10’un iç hacmi küçük. Bagajı da küçük. Ancak tasarımdaki ferahlatan detaylarla bu konuyu adeta avantaja dönüştürmüş. 5 farklı koltuk rengi seçeneği ile sunulan yeni i10, ferah iç görünümü ile konforlu olmayı başarıyor. i10’un bagajı, 252 litrelik hacme sahip. i10’un arka koltuklarını katladığınızda bagaj hacmi, 1.046 litreye ulaşıyor. 

Hyundai i10, şehir içinde kolay park edilecek, sorunsuz ve konforlu bir otomobil arayanlar için keyifli bir seçenek. Elbette geniş ailler, sürekli memlekete gidip gelenler, yılda en az üç kez uzun yola çıkanlar için ideal bir çözüm sunamıyor. Ancak çoğunlukla şehir içinde kullanacağınız, işe gidip gelmek için kullanacağınız küçük bir araç arıyorsanız seri geçişli otomatik şanzımanıyla kesinlikle tercih edilebilir. 

Hyundai i10 fiyatı da sınıfına göre oldukça uygun. Sıfır i10 benzinli 48.500Tl’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İkinci el i10 fiyatları da 35bin Tl ile 55bin Tl arasında değişiyor. 

 

Hayalinizde bir Hyundai i10 almak varsa arabam.com Hyundai i10 ilanlarını takibe alabilirsiniz. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here