Hızlı ve Öfkeli 8 13 Nisan’da Sinemalarda!

0
3472

Sinema tarihine hızıyla ve öfkesiyle geçmiş bir seri olan Hızlı ve Öfkeli’nin yenisi yakında sinemalarda olacak. Güzel kızlardan çok güzel arabalarla kendini izletmeyi başarabilen ender yarış filmlerinden Fast and Furious’un yenisi şimdiden çok konuşuluyor.

Hızlı ve Öfkeli 8 Ne Zaman Gösterime Girecek?

Otomobil yarışlarına bambaşka bir açıdan bakan ve bu işin karanlık tarafını müthiş bir yarış tutkusuyla birlikte sunmayı başaran Hızlı ve Öfkeli serisinin tüm dünyada binlerce hayranı var.

Hızlı ve Öfkeli 8, nisan ayında gösterime giriyor. Tam olarak 13 Nisan 2017’de beyaz perdede izleyebileceğimiz film, yine bolca aksiyon ve hız sunuyor. Otomobil, motor sporları tutkunları ve elbette Vin Diesel hayranları için güzel bir haber niteliğindeki Fast and Furious 8, heyecanla bekleniyor.

Hızlı ve Öfkeli’nin son filmi olan Fast and Furious 8’in başrollerinde Vin Diesel ve Dwayne Johnson ile dikkat çekiyor. Senaryosunu Chiris Morgan’ın yazdığı film, F. Gray Gary tarafından yönetilmiş.


Paul Walker’i Anmadan Olmaz!

Seride Brian O’Conner’i canlandıran Paul Walker’i geçtiğimiz yıllarda kaybetmiştik. 1973 doğumlu olan yakışıklı oyuncu serinin en önemli karakterlerinden birini canlandırıyordu.


Hızlı ve Öfkeli Serisi

Macera& Aksiyon türündeki Fast and Furious’un ilk filmi 2001’de vizyona girmişti. Dünya çapında çok büyük bir hasılat yakalayan seri, ülkemizde de çok sevildi. Özellikle de otomobil tutkunları için bu seride Vin Diesel’in canlandırdığı Dominic Toretto karakterinin garaja girip muhteşem arabaları kurcalaması izlenmeye değer.

Hızlı ve Öfkeli 2001, Daha Hızlı Daha Öfkeli 2003, Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı 2006, Hızlı ve Öfkeli4 2009, Hızlı ve Öfkeli Rio Soygunu 2011, Hızlı ve Öfkeli6 2013, Hızlı ve Öfkeli67 2015, Hızlı ve Öfkeli8 2017.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here