2017 model Fiat 124 Spider fiyatı, renkleri, teknik özellikleri ve araca ait diğer birçok parametre için okumaya devam edin.

Son bir kaç aydır otomotiv dünyasının konuştuğu bir otomobil var Fiat 124 Spider. Fiat 124 Spiderın fiyatı, teknik özellikleri, donanımı, segmentindeki rekabet gücü ve daha pek çok detay merak konusu oldu. Fiat 124 Spider hakkında merak edilenler ve Fiat 124 Spider Türkiye fiyatı hakkındaki detaylar şöyle:

2017 Model Fiat 124 Spider Fiyatı ve Özellikleri

2017 Model Fiat 124 Spider

Son versiyon Fiat 124 Spider, ilk kez 2015 yılında üretildi. Aracın temel tasarımı ise 1960’lara dayanıyor. Geçmişten aldığı ilhamla bugüne ışık tutan bir tasarım anlayışına sahip. Otomotiv tarihinin en önemli roadster modellerinden biri olan Fiat 124 Spider, bugün hem manuel hem de otomatik şanzıman seçeneğine sahip. 

2017 Model Fiat 124 Spider Fiyatları

12.02.2021 tarihli 2017 Fiat 124 Spider fiyat listesine göre 0 km Lusso 1.4 M. Air 140 Hp 450.000 TL fiyat ile satıştadır.

2017 Model Fiat 124 Spider Fiyatları

Fiat 124 Spider Renkleri

Fiat 124 Spider, 8 farklı renk seçeneği sunuyor. Renk seçeneği oldukça geniş olan bu muhteşem araçta renkler; pastel tonlar, metalik tonlar ve katmanlı renkler şeklinde üç sınıfa ayrılmış. Tutku kırmızısı, kutup beyazı aracın pastel tonlardaki renkleri. Metalik tonlarda ise Fiat 124 Spider alüminyum gri, meteor gri, dinamik mavi, titanyum bronz renkleri sunuluyor. Fiat 124 Spider’ın katmanlı renkleri de sonsuz siyah ve kristal beyaz. 

2017 Model Fiat 124 Spider

2017 Model Fiat 124 Spider Teknik Özellikleri

7 inç dokunmatik ekran, DAP radyo, iki adet USB ve bir AUX girişi, wifi, bluetooth bağlantısı kokpitteki dijital ekranın sunduğu teknik detaylardan sadece bazıları. 

Teknik açıdan en beğenilen özelliklerinden biri de mükemmel ağırlık dağılımıdır. Böylece hem sürüş keyfi açısından hem de güvenlik açısından mükemmel sonuç sunar. 

2017 Model Fiat 124 Spider Tasarım Özellikleri Nasıl?

Petek görünümlü altıgen üst ızgarası çok belirleyici bir özellik olarak aracın kendine özgü yapısına vurgu yapıyor. Çift çıkışlı egzoz ile segmentine işaret ediyor. Yatay formlu farklar ve motor ızgarasındaki çizgiler de aracın efsanevi geçmişine işaret ediyor. Elbette yeni jenerasyon Fiat 124 Spider’da led farlar, dokunmatik ekran gibi yenilikçi yaklaşımlar söz konusu. Yeniyle eskinin gerçek bir karması olan Fiat 124 Spider, hem köklü hem çok yeni olma özelliklerini bir arada ve çok şık çok dengeli bir biçimde üzerinde taşıyabiliyor. 

‘Jön geri döndü’ sloganıyla tanıtılan Fiat 124 Spider, tasarımıyla gerçekten de filmlerden en çok da Bond filmlerinden fırlamış gibi. 

Açılır Tavan

Manuel açılan tavan aracın en can alıcı özelliklerinden biri. Elektrikli yan aynalarla birlikte oldukça havalı görünen bu cam tavanı açarak çok keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz. 

Fiat 124 Spider Güvenlik Paketinde Neler Var?

ABS (kilitlenme karşıtı frenleme sistemi, EBD (elektronik fren güç dağılımı), BAS (panik fren destek sistemi), ESP (elektronik stabilite programı), TCS (Çekiş kontrol sistemi), MSR (motor freni tork düzenleme sistemi) DST (dinamik direksiyon geri bildirim sistemi), TPMS (lastik basıncı isleme sistemi),  yokuş kalkış destek sistemi, sürücü ve ön yolcu hava yastığı, yan hava yastıkları, gündüz farı, immobilizer standart olarak sunuluyor. 

Fiat Spider almayı düşünüyorsanız arabam.com Fiat Spider ilanlarını takip edebilirsiniz.

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here