Daewoo Tico, Neden Olmasın!

0
6264

Uygun fiyatlı, az yakan, kolay park edilen bir otomobil mi arıyorsunuz…

Şehir içinde kullanacağınız kolayca park edebileceğiniz küçük bir araba almak istiyorsanız ama oldukça kısıtlı bir bütçeniz varsa bu haberimiz tam sie göre. 6.000 – 10.000 TL fiyat aralığında bir araba arıyorsanız, az yaksın istiyorsanız, fazla büyük bir arabaya ihtiyacınız yoksa Daewoo Tico tam size göre. 1970’lerle 1980’ler arasında esip geçen Asyalı bir otomobil markası olan Daewoo, bugün bile çok seviliyor.

 

Daewoo Tico Hakkında

Güney Koreli otomotiv üreticilerinden biri olan Daewoo Sınai, ürettiği küçük sınıf şehir içi otomobille çok sevildi. Ülkemizde de orta sınıfın otomobil ihtiyacını karşılayan bu markanın ürettiği Daewoo Tico modeli, bugün çok özel bir hayran kitlesine sahip. Neredeyse klasik otomobil denecek olan bu araçlar, öyle çok havalı görünmüyorlar ama son derece sevimli, pratik ve tasarruflular. 

 

Daewoo Tico Hala Üretiliyor mu?

İlk Daewoo Tico’lar 1970’lerde üretildi. Bu dönemde Türkiye pazarına da gelen araçlar, tasaruflu yakıt tüketim alışkanlıkları ve küçük kompakt yapılarıyla çok sevildiler. Hatta bu dönemde Daewoo Tico alanların pek çoğu bu aracı elden çıkarmadı bile. 

 

1990’larda Daewoo Company iflas etti. Şirketin otomobil iştiraki Daewoo Motors ise General Motors tarafından satın alındı. Ancak bugün, bu marka-model adı ile üretim yapılmıyor.

 

Daewoo Tico Neden Özel Bir Araç?

Aslında bu soruya en iyi yanıtı  Daewoo Tico fanları verir. Ülkemizde de dünyada da şaşırtıcı bir biçimde kemikleşmiş bir  Daewoo Tico kitlesi var. İkinci el de çok uygun fiyatlarla satın alınabilen  Daewoo Tico araçlar modifiye edilerek çok keyifli tasarımlarla kullanılıyorlar. Ayrıca küçük hacimli motorları da oldukça tasarruflu bir kullanım avantajı sunuyor. 

 

Arabalarla Oynamayı Seviyorsanız  Daewoo Tico Alın!

Eğer kendinize uygun fiyatlı bir otomobil alıp onun üzerinde keyifli modifiye denemeleri yapmak istiyorsanız  Daewoo Tico, sizin için mükemmel bir seçim olabilir. İkinci el  Daewoo Tico fiyatları oldukça uygun. Dilediğiniz gibi modifiye edip çok keyifli sonuçlar elde edebilirsiniz. 

 

Park etmekte zorlananlar için de mükemmel çözüm sunan  Daewoo Tico modelleri, küçük boyutlarıyla son derece pratik bir kullanım sunuyorlar. 

 

İkinci el Daewoo Tico almak için arabam.com ilanlarını inceleyebilirsiniz. Uygun fiyatlarla LPG’li Daewoo Tico seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. 

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here