Caddy Exclusive Fiyatı Açıklandı

3
1199

Volkswagen Caddy’nin en üst donanım seviyesine sahip olan modeli Volkswagen Caddy Exclusive’nin fiyatı açıklandı.

Üstün konfor ve gelişmiş donanım seçenekleri ile öne çıkan Volkswagen Caddy Exclusive modelinin fiyatı açıklandı. Dinamik ve estetik tasarımıyla farklı bir konumda olan Volkswagen Caddy Exclusive, Bi-Xenon ön farları ve karartılmış arka stop lambalarıyla dikkat çekiyor.

Caddy Exclusive güvenlik sistemleri

Volkswagen Caddy Exclusive üst düzey güvenlik donanımları ile sınıfındaki araçlardan ayrılıyor. Caddy modelinin bütün modellerinde standart olarak yer alan ‘’Yorgunluk Tespit Sistemi” sürücünün sürüş hareketlerini takip ediyor. Yorgunluk tespit ettiğinde sürücüyü hem sesli hem de görsel olarak uyarıyor.

Yeni eklenen ‘’İkincil Çarpışma Önleme Asistanı” ise ikinci bir çarpışmayı önlemek amacıyla ilk çarpışmadan sonra aracı frenliyor. Sistem, iki bağımsız sensör ile çalışıyor. Aracın çarpma derecesini ve hızını hesaplayarak aracın durmasını sağlıyor.

 

Caddy Exclusive konforu

Üstün güvenlik donanımlarına sahip olan Volkswagen Caddy Exclusive; eğlence ve konfor alanında da öne çıkıyor. Sürücü ve yolculara sunduğu geniş iç hacmiyle konforlu bir yolculuk sunan Volkswagen Caddy Exclusive; sürücü ve öncü koltuğunda bulunan koltuk ısıtmayla konforu en üst seviyeye taşıyor. Volkswagen Caddy Exclusive içindeki tüm eğlence ve ses sistemleri ise 6.3 inç Compostion Media Radyo donunmatik ekranından kontrol ediliyor.

 

Volkswagen Caddy Exclusive fiyatı

Türkiye’de satışına başlanan Volkswagen Caddy Exclusive şimdilik tek motor seçeneği ile sunuluyor. 2.0 litrelik dizel bir motora sahip olan Caddy Exclusive 102 HP güce sahip. Volkswagen Caddy Exclusive 79 bin 950 TL’den başlayan fiyatlarla artık satışta.  

3 YORUMLAR

  1. 20 tdi motora 102 hp çok vermşsin beeee direk 75 hp ile başlatıp ,102 hp almak isteyenlere motor konfor paketi adı altında ekstra paketle satmalıydın:)

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here