Borusan Oto BMW’yi Trakya’ya taşıyor

0
2181

BMW, MINI, Land Rover ve Jaguar markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini başarıyla sürdüren Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi Borusan Oto, Çorlu’da açtığı yeni tesisle Trakya bölgesine ilk adımını attı.

BMW, MINI, Land Rover ve Jaguar markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini başarıyla sürdüren Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi Borusan Oto, Çorlu’da açtığı yeni tesisle Trakya bölgesine ilk adımını attı. Borusan Oto’nun İstanbul E-5 Karayolu üzerinde hizmete açılan Çorlu şubesi, BMW Premium Selection onaylı kullanılmış otomobil satışıyla birlikte tüm BMW ve MINI otomobillerin satış sonrası hizmetlerini gerçekleştirecek.

Yeni tesisle ilgili bilgiler veren Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya, “Borusan Oto Çorlu ile ilk kez Trakya bölgesine adım atmanın heyecanını yaşıyoruz. Çorlu şubemiz, BMW Premium Selection onaylı kullanılmış otomobillerin satışını ve BMW ve MINI otomobillerin satış sonrası hizmetlerini aynı çatı altında toplayan bir tesis oldu. Sadece Çorlu’da yıllık 350 adet kullanılmış otomobil satışı hedefliyoruz” diye konuştu.
Borusan Oto, BMW Premium Selection onaylı kullanılmış otomobillerin satışıyla birlikte tüm BMW ve MINI otomobillerin satış sonrasını hizmetlerini gerçekleştireceği Çorlu şubesini hizmete açtı. BMW, MINI, Land Rover ve Jaguar markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini başarıyla sürdüren Borusan Oto, İstanbul E-5 Karayolu üzerinde açtığı yeni Çorlu şubesiyle, Türkiye çapında kapsamlı tesis yatırımlarını sürdürürken, Trakya bölgesine de ilk kez adım atmış oldu. 1000 metrekaresi showroom ve 1.650 metrekaresi servis alanı olmak üzere toplam 2.650 metrekare kapalı alana sahip olan Borusan Oto Çorlu şubesi, satış sonrası hizmetlerinde mekanik atölye dışında boya ve kaporta atölyeleriyle hasar işlemlerinde de hizmet verecek.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here