2018 Model BMW X5

Hayalinizde bir BMW’ye hele de BMW X5 modeline sahip olmak varsa bu haberimiz tam size göre. BMW markası ilk kez 1999 yılında ürettiği ve Amerika’da Detroit Fuarında tanıttığı X5 modelini gelecek yıl yeni makyajıyla satışa sunacak. 2018 model BMM X5’te değişenler neler kısmı henüz pek net değil. Ancak, özellikle tasarım detaylarında ve e-dijital alt yapıda güçlü ve dikkat çeken bir yenilik esintisi olacağı kesin.

2018 model BMW X5, tasarım ve performansı bir arada sunuyor. Yeni makyajıyla BMW X5 modeli, 2018’de hayalleri süslemeye devam edecek gibi görünüyor.

Son model BMW X5, SUV araç kategorisindeki liderlik çizgisinden ödün vermiyor. BMW serisinin 4. jenerasyonu olan araç, Go5 kasa ile satışa sunulacak.

Detayları henüz paylaşılmayan BMW X5 Go5 modeli, tasarım olarak çok çekici görünüyor. Özellikle ızgara ve far detaylarında önemli bir farklılık görülen aracın, BMW tutkunlarını çekeceği kesin.

1999’da başlayan BMW X5 efsanesi, markanın ilk arazi aracı olmasıyla önem kazanıyor. Arazi aracı olmasına karşın şehir içi kullanım için tasarlanmış olan BMW X5, güçlü bir sürüş karakterine sahip. X5 modelleri, sert mizaçlı dış görünümü, mükemmel BMW konforunu yaşatan iç mekanı ile her dönem çok sevildi. Aslında ona, SUV demek de çok doğru değil. Çünkü çıkış noktası sportif aktivite aracı olan model, otomotiv profesyonelleri tarafından SAV araç sınıfında kategorize ediliyor.

Hayalinizde ikinci el BMW X5 almak varsa arabam.com BMW X5 ilanlarına bakabilir, ilanları takip ederek aradığınız BMW’ye avantajlı bir biçimde sahip olabilirsiniz. Eğer sıfır BMW X5 almak niyetindeyseniz bayilerin kampanyalarını görmek üzere sıfır araç kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here