7. Transanatolia Macerası İzmir’den Yola Çıkıyor!

0
983

7. Kez yapılacak olan Transanatolia bu yıl İzmir’den Samsuna’a uzanacak

Yedi yıldır Ağustos ayının son haftasında düzenlenen çok eğlenceli, çok maceracı bir organizasyon olan  Transanatolia Rally Raid, bu yıl da çok keyifli olacağa benziyor. Tam adı Transanatolia Rally Raid olan yarışlar, dünyanın en zorlu yarışları arasında kabul görüyor. 

Transanatolia Rally Raid Ne Zaman Başlıyor?

19-26 Ağustos 2017 tarihlerinde yapılacak olan yarışlara hem yarışçı hem de izleyici katılımı oldukça yüksek.  

Transanatolia Rally Raid Rotası

Bu yıl, İzfaş evsahipliğiyle Fuar İzmir’den başlayacak olan Transanatolia Rally Raid, Samsun’da sona erecek. Bu yılın parkuru ayrıca önemli. Çünkü özellikle ülkemizde turizm kültürü açısından yeterince popüler olmayan ancak çok değerli olan kırsal bölgelerinden geçilecek. Yarış parkurunu gerçek bir Anadolu güzergahı üzerine kuran  Transanatolia Rally Raid, bu açıdan da çok özel bir misyon üstleniyor.  Transanatolia Rally Raid güzergahının detayları şöyle

 

İzmir fuar alanından başlayan yarış, Türkiye Alpleri olarak bilinen alandan devam edecek. İzmir’den Denizliye, oradan Antalya’ya, Konya’ya geçecek olan yarış Karapınar, Niğde, Aladağ, Kapadokya, Tokat güzergahını izleyerek Samsun’da sona erecek. 

 

Transanatolia Rally Raid Kategorileri

Yarış, üç ayrı kategoride devam edecek: Kamyon, 4X4 araçlar ve ATV araçlar. 

 

Katılımcılar Nereden?

Transanatolia Rally Raid’de bu yıl, Avrupa genelinden katılımcı olacak. İtalya, Portekiz, İspanya, Fransa, Hollanda, Yunanistan, Yeni Zellanda, Arjantin, Azerbeycan ve KIbrıs’tan katılımcılar olacak. 

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here