4 Adımda En Uygun Kasko Poliçesine Sahip Olmanın Yolu

0
1256

Kasko Poliçesi almayı kolaylaştıracak ipuçlarıyla zaman kazanmak mümkün. Özellikle de online sigorta işlemleri süreci kolay ve pratik kılıyor.

Trafiğe kayıtlı araç sayısının 21 milyonu aştığı Türkiye’de trafik kazaları ne yazık ki artık bir ülke gerçeği haline gelmiş durumda. Gerçekleşen trafik kazaları can kaybının yanı sıra çok ciddi maddi zararların da ortaya çıkmasına neden oluyor. Gerek trafik kazalarının sayısı, gerekse de araç ve yedek parça fiyatlarındaki yüksek rakamlar kasko sigortası poliçesinin gerekliliğini ise her gün daha fazla öne çıkarıyor.

En Uygun ve Avantajlı Kasko Sigortasına Ulaşmak için Bu Önerilere Dikkat

• Kasko sigortası temel teminatların dışında ek teminatlarla içeriğini belirleyebileceğiniz bir sigorta türüdür. Bu nedenle poliçenizde gerçekten ihtiyaç duymayacağını düşündüğünüz teminatlar bulunuyorsa, bu teminatları poliçenizden çıkararak priminizde düşüş sağlayabilirsiniz. Ancak bu kararınızın ardından mağdur olmamanız için söz konusu ek teminat seçimlerinde dikkatli olmalısınız. Aracı kullanma sıklığınız, bulunduğunuz bölgenin coğrafi özellikleri, yaşadığınız şehirdeki trafik yoğunluğu gibi faktörleri göz önünde bulundurmadan asla ek teminat seçiminde bulunmayın.

Uygun fiyata kasko sigortasına sahip olmak istiyorsanız, poliçenizi yaptırmadan önce olabildiğince farklı sigorta şirketinden teklif almayı sakın unutmayın. Şirketlerin aynı araç ve sürücü için vereceği teklifler arasında çok ciddi farklar olabilir.

En İyi Şirketlerin Kasko Tekliflerine Beklemeden Ulaşmak için Tıklayın!

Avantajlı kasko sigortasına sahip olmanın bir diğer şartı ise uzman bir sigorta danışmanından destek almaktır. Unutmayın, kasko sigortası yaptırmak kadar, şirketiniz ve poliçenizdeki teminatlar da ilerleyen dönemde problemlerle karşılaşmamanız adına hayati öneme sahiptir.

444 24 00 numaralı 7/24 kesintisiz Sigorta Destek Hattı’nı arayarak Sigortam.net’in uzman sigorta danışmanlarına ulaşın, en avantajlı kasko poliçesine en uygun fiyatlarla sahip olun.

• Kasko poliçesi primlerini belirleyen bir diğer faktörse hasarsızlık indirimidir. Poliçe döneminiz boyunca herhangi bir hasar tazminat ödemesine neden olmamışsanız, bir sonraki yenileme döneminde poliçenizi çok daha uygun fiyatlarla yaptırabilirsiniz. Poliçeniz süresince ufak tefek hasarları kendiniz karşılayarak yenileme döneminde hasarsızlık indiriminden yararlanabilirsiniz.

Kasko ile Birçok Risk Karşısında Güvencedesiniz!

Kasko sigortası, aracınızla karşılaşabileceğiniz kazalarda meydana gelebilecek hasarların karşılanmasının yanı sıra, poliçenizin teminatları kapsamında arıza, doğal afetler, hırsızlık, değer kaybı ve daha birçok farklı risk karşısında size güvence sağlamaktadır. Kasko sigortası ile ayrıca hızlı bir yol yardımı, çekici hizmeti, ikame araç gibi hizmetlerden de yararlanabilirsiniz. Bu nedenle siz de geç kalmadan kasko ile hem aracınızı, hem de bütçenizi bir an önce güvence altına alın.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here