285 Ton Ağırlığındaki Uçağı Çeken Porsche Cayenne

0
1531

Alman otomotiv endüstrisi denilince akla ilk gelen markalardan biri, hiç kuşkusuz Porsche’dir. Marka, hemen her segmentte premium olmayı başaran modeller üretmesiyle tanınıyor. Üst sınıf araç grubunda kendine çok sağlam bir yer edinen Porsche’nin en sevilen modellerinden biri de Cayanne modeli.

Porsche markası, ürettiği araçlarda kaliteli malzeme, mükemmel işçilik kalitesi, güçlü motor, performans odaklı yaklaşım ve elbette çekiş gücü ayrıcalıklarını sunmayı önemsiyor. Markanın bu konudaki kalitesi ve özellikle de performansı tasarım ve şıklık imajı tarafından biraz gölgelenmeye başladı. Yani Porsche denilince çok lüks, havalı ve şık bir tasarım algısı dominant olurken bu araçların aslında performans aracı olarak üretildiği biraz unutuldu. İşte marka, tam da bu nedenle, tüm dünyaya Porsche performansını yeniden hatırlatmak için çok keyifli projeler hazırlıyor.

Porsche’nin hazırladığı bir videoda, tam 285 ton ağırlığındaki bir Airbus uçağı çeken Cayenne modeli göz dolduruyor. Zaten uçak motorlarını araçlarına uyarlayan markanın bu güç gösterisi oldukça anlamlı. Gelelim videonun detaylarına:

Videoda kullanılan araç 2017 model Porsche Cayenne Turbo S. Çektiği uçak, Airbus A380 modeli. Uçağın toplam ağırlığı 285 ton. Porsche Cayenne Turbo S modelinin uçağı çektiği mesafe ise 42 metre. Bu arada bu görüntüler tescillendi ve araç, Guinnes Dünya Rekorlar Kitabına girdi.

Eğer hayalinizde bir Porsche Cayenne almak varsa arabam.com ilanlarını düzenli olarak takip ederek kısa sürede avantajlı bir biçimde aradığınız otomobile ulaşabilirsiniz. İkinci el Porsche modelleri ilanları ve sıfır kilometre Porsche ilanlarını arabam.com’da bulabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here