2019 Model Rolls-Royce Cullinan Geliyor!

0
1107

İngiliz filmlerinden görsel hafızamıza kazınan bebek mavisi ya da inci beyazı Rolls-Royce modelleri, az bulunan, zor ulaşılan imajlarıyla seçkin bir sınıfa sesleniyor. Marka algısını bu çizginin dışına çıkarmayı pek sevmeyen ünlü İngiliz otomotiv üreticisi Rolls- Royce, bu sefer SUV yarışına dahil olacak. 2019 model Rolls- Royce, belki de ülkemizde de az da olsa trafikte görülebilir. 

 

Lüks otomobil denilince insanın aklına bazı markalar geliyor. Bunların arasında da mutlaka İngiliz devi Rolls-Royce var. Rolls-Royce marka otomobiller ilk kez 1904 yılında üretildi. Düşünseniz tam bir asırdır üretilen bir otomobil. Savaşlar, değişen dijital teknolojiler, değişen haritalar, kültürel döngüler gördü bu marka. Bu nedenle çok asil, çok köklü ve çok havalı. 

 

Öyle herkes bir Rolls- Royce alamaz biliyoruz, ama otomobillere meraklı olan herkes bu araçla biraz olsun ilgilenir. Kurucuları Charles Rolls ve Henry Royce’nin soyadlarını taşıyan marka, bugün gerçek bir efsane. 

 

Rolls-Royce’nin her modeli sevilir ama o bu yıl 2019 model Rolls- Royce Cullian için kolları sıvadı. İngiltere’nin otomotiv sektöründeki gururu Rolls- Royce markası 2019 yılında satışa sunacağı yeni bir tasarım üzerinde çalışıyor. Yakın bir dönemde kamuflajlı olarak kameralara yakalanan Rolls- Royce Cullinan, şimdiden çok merak ediliyor. 

 

Rolls- Royce’nin arazi aracı yani SUV kategorisindeki modeli Cullinan, güçlü motoru ile çok konuşulacak gibi görünüyor. Dedikodulara göre yeni Rolls-Royce 6.6 litrelik V12 benzinli motora sahip olacak. Bu haberin kendisi bile aracı merak konusu yapmaya yetiyor. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here