2019 Model Porsche Macan Nasıl Olacak?

0
2066

Porsche’nin yüksek lüks SUV aracı Macan, yenileniyor. Kompakt SUV sınıfının en lüks temsilcilerinden biri olan Porsche Macan, daha şık, daha havalı, daha güçlü olmak üzere elden geçiyor. 2019 model SUV araçlar arasında göreceğimiz Macan, daha dijital, daha güçlü ve daha keyifli olacak. 

 

Geçtiğimiz günlerde test sürüşünde görüntülenen yeni Porsche Macan, ilk kez 2014 yılında yollara düşmüştür. Kompakt SUV araç sınıfını lüks seviyelerde temsil etmiş ve oldukça fazla ilgi görmüştü. Makyajlı Porsche Macan ise 2019 yılında yolları feth edecek gibi görünüyor. 5 kapılı SUV araç sınıfındaki Macan, bu yeni tasarımıyla Panamera’ya daha çok benzeyecek deniliyor. 

 

Son Model Porsche Macan’ın Özellikleri Nasıl Olacak?

Öncelikle araç genel tasarım detaylarında biraz daha fazla Porsche Panamera modeline benzeyecek. Bununla beraber iç aydınlatma led ışıklandırma kullanılacak. Daha tasarruflu olmasının yanı sıra daha şık ve etkileyici bir görünüm de verebilen Led aydınlatmalar, çevreye duyarlı Porsche kullanıcıları tarafından da sevilecek gibi. Kapasitif multimedya ekranı aracın iç mekanında sürücüye konfor sunacak önemli bir detay. Gelişmiş kapasitif multimedya ekranı ile 2019 model Porsche Macan, fark yaratacak. 

 

Bilindiği üzere bugün Porsche Cayenne modellerinde PHEV V6 denilen bir yapı var. Bu elektrikli ünitenin de yeni Macan’da kullanılacağı dolayısıyla elektrikli Porsche kategorisinde onun da olacağı ön görülüyor. Bu ünite yeni Porsche Macan’da kullanılırsa SUV araç kategorisinde elektrikli sınıfta önemli bir fark yaratılabilir. Ülkemizde elektrikli araçlar henüz yeterince ilgi görmüyorsa da yakın bir gelecekte Avrupa otomotiv piyasasına hakim olan bu algının dalga dalga bize de egeleceği öngürülebilir. Böylece Türkiye’deki çevreci Porsche hayranları için elektrikli Prosche Macan çok iyi bir haber oluyor. 

 

*Görseldeki araç 2019 model değildir!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here