2019 Model Audi Q8 Geliyor!

0
3808

Coupe SUV sınıfını en lüks, en havalı şekilde temsil eden Audi Q8 yenileniyor. 2019 model Audi Q8 için geri sayım başladı bile. Markanın tüm dünya otomotiv piyasasına hakim olan SUV yarışında elini güçlendiren Q8, ülkemizde de hayalleri süsleyen bir araç. Peki, Audi mühendisleri yeni Q8 için neleri değiştirdiler? İşte son model Q8 hakkında detaylar:

Audi Q8’in Yeni Makyajı

Coupe SUV araç kategorisindeki Audi Q8 modeli makyajlanıyor. Aslında değişimler büyük ölçüde tamamlandı ve makyajlı Q8, 2019 yılında piyasaya sürülecek.

2019 Model Audi Q8 

Yola hakim bir araç göreceğimiz 2019 model Q8’de güçlü performans öne çıkarılıyor. Ancak markanın her zaman önemsediği güvenlik konusunda da çok önemli detaylar olacağı söyleniyor. Elbette değişen dijital dünyaya ayak uyduran multimedya ekranı, akıllı sistemler de görülecek. Tasarım detayları, yerden yüksek ancak yere sağlam basan bir etki sunuyor.

Audi Hakkında

Audi, dünyanın en prestijli otomobil markalarından biri oılarak kabul ediliyor. Prestijini malzeme ve işçilik kalitesine borçlu olan marka, 1932 yılından beri motor teknolojisini geliştiriyor. Neredeyse yüz yıllık bu Audi yolculuğu, Alman otomotiv mühendisliğinin başarılı kurgusunu üzerinde taşıyor. Audi marka araçlar modeli ne olursa olsun ülkemiz ikinci el piyasasında ilgi görüyor. Bu açıdan bakıldığında, Audi marka bir otomobil sahibi olmayı yatırımsal açıdan da değerlendirmek mümkün.

Hayalinizdeki Audi arabam.com’da!

Eğer hayalinizde bir Audi sahibi olmak varsa arabam.com ikinci el satılık araç ilanlarını ya da sıfır kilometre araç ilanlarını inceleyebilirsiniz. İkinci el Audi ilanları arasından veya sıfır kilometre Audi ilanları arasından bütçenize uygun bir seçenek bulabilirsiniz. Sistemin hızlı, pratik, kullanıcı dostu yapısı sayesinde zaman kaybetmeden kolay bir biçimde aradığınız arabayı bulabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here