2018 Model Volkswagen Polo GTi Fiyatı Açıklandı!

0
7430

Son bir yıldır özellikle Volkswagen hayranları merakla son model Polo’nun fiyatının açıklanmasını bekliyordu. Yakıt konusunda epey iyi bir optimizasyon sunan ve ülkemizin en popüler orta segment otomobillerinden biri olan Polo, hem yenilendi hem de daha keyifli bir hale geldi. Peki, 2018 model Polo kaç para?

 

 

 

 

Her dönem çok sevilen bir otomobil olmayı başarah Polo, kompakt, pratik, güçlü, güvenli, ekonomik bir seçenek olarak markanın gücüne güç kattı yıllarca. İlk Volkswagen Polo modeli 1975’te piyasaya sürülmüş ve o günden bugüne araç, dünya genelinde popülaritesini hiç kaybetmemiş.

 

 

 

 

Yeni Polo ise ufak motorla iyi performans sunan bir otomobil olarak gerçekten çok çekici görünüyor. Elbette onu çekici kılan tek şey motor performansı değil. Tasarım ve dijital entegrasyon da çok keyifli. 

 

 

 

 

6. Nesil Polo Karşınızda

Ülkemizde satışa sunulan yeni Polo şimdiden yollara çıktı. Özellikle İstanbul’da onu görmek mümkün. Giderek de sayısı artacak gibi. Son model Volswagen Polo’nun fiyatı ise 65 bin TL’den başlıyor. Elbette alacağınız donanım ve Polo motor seçeneklerine göre fiyat değişiyor. Peki merakla beklenen VW Polo GTi versiyon fiyatı ne?

 

 

 

 

Yeni Polo GTi Fiyatı 

Son model Polo Gti Almanya’da satışa sunuldu. Giderek diğer Avrupa ülkelerinde ve ülkemizde de satışa çıkarılacak. Aracın Almanya fiyatı belli ama Polo GTi Türkiye fiyatı henüz belli değil. Fakat Almanya’daki fiyat bize biraz fikir veriyor. Almanya’da 23.950 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Volkswagen Polo GTi modeli, ülkemizde vergilerle birlikte net rakama ulaşacak. 

 

 

 

 

2018 Model Polo GTi Hakkında

2.0 hacimli Turbo motor ile karşımıza çıkan otomobilin teknik detayları gerçekten oldukça etkileyici. Tüm detayları burada açıklamasak da yakında otomobil test sürüşleri sayfamızda bir Volkswagen Polo GTİ Test Sürüşü içeriğinin olacağının müjdesini verelim. Sıfır km Polo Gti almayı düşünüyorsanız 200ps güç ve 320 Nm tork değerine ulaşabilen bir otomobil motoruna sahip olacaksınız. Son model Polo GTİ motoru saattte 237 km hız yapabiliyor. 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here