Hyundai markası, hemen her modeliyle ülkemizde de çok seviliyor. Hyundai i10 modeli, küçük sınıfın en uygun fiyatlı otomobiller arasında olduğu için son bir kaç yıldır  özellikle şehir içinde kullanmak üzere sıfır km araç arayışında olanların gözdesi. Hyundai Accent Blue ise neredeyse her alanda favori bir otomobil. Tuscon modeli de SUV piyasasında güçlü bir rakip. Hyundai modelleri test sürüşleri içeriklerimizde farklı segmentteki Hyundai araçları sıklıkla deneyimliyoruz. Dilerseniz son model Hyundai otomobiller hakkında detaylı bilgi edinmek için arabam.com Test Sürüşü Hyundai filtrelemesini yapabilirsiniz.

Son günlerde Hyundai meraklıları heyecanla i30 Fastback modelini bekliyor. Peki, i30 Fastback nasıl bir araç ve Hyundai i30 Fastback fiyatı ne?

Öncelikle Hyundai markasının merakla beklenen otomobili i30 Fastback için siparişler alınmaya başlandı. ‘Hyundai i30 Fastback ne zaman satışa sunulacak‘ diyorsanız Ocak ayı itibariyle Avrupa’da kullanılmaya başlanacak. Hatta en fazla siparişin İngiltere’den verildiği dedikodusu yayılmış durumda.

2018 Hyundai i30 Fastback Donanım Seçenekleri Neler?

i30 Fastback modeli için üç farklı donanım seçeneği sunulacak. SE Nav, Premium ve Premium SE şeklinde. Tüm donanım seçeneklerinde de oldukça dolu bir otomobil sunuluyor olacak. Giriş donanım seviyesi SE Nav donanımı. Bu seviyede olan yani i30 Fastback SE Nav modelinde sunulan özelliklerden bazıları şöyle:

8 inç genişliğinde dokunmatik ekran, uydu navigasyonu, çok başarılı bir akıllı telefon entegrasyonu, kablosuz telefon şarjı, deri direksiyon, geri görüş kamerası, park asistanı, 17 inçlik jant, elektronik ısıtmalı aynalar ve anahtarsız kullanım.

Peki, i30 Fastback Premium donanım seviyesinde neler var?

Yukarıdakilere ek olarak; otomatik klima, arak bölümde de bardaklık, ısıtmalı deri koltuklar, elektronik park freni sistemi, ön park asistanı ve LED aydınlatma var.

En yüksek donanımlı Hyundai i30 Fastback olan Premium SE ise eksta şu özellikleri sunuyor: Panoramik sunroof, ısıtmalı direksiyon dikkat çekici detaylar.

Hyundai i30 Fastback modelinde tüm donanımlarda sunulan ortak bazı özellikler de şöyle: Elektronik stabilite kontrolü, ABS, yokuş kalkış desteği, şerit takip sistemi…

Henüz, i30 Fastback Türkiye fiyatı belli değil. Ancak İngiltere’den alınan siparişlere verilen fiyatlar şöyle:

SE Nav donanım seviyesi, 1.0 litre benzinli motor ve manuel şanzıman seçeneğinin fiyatı: 20.305 Pound.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here