2018 Model Audi SQ5’in Özellikleri

0
1809

Audi olsun bir de Audi’nin SUV olsun nasıl olur, mükemmel mi?

Audi markasının SUV araç segmentindeki güçlü modeli Q5, kendini yenilemeyi seven bir otomobil. Aracın dinamik, güçlü bir ifade var. İşte bu ifade ile uyumlu olarak, Audi Q5 değişen trendlere, dijital detaylara göde kendini sürekli yeniliyor. Onun için kendini geliştirmeyi bilen bir otomobil tanımı yapmak oldukça doğru olur. 2018 model Audi Q5 de gerçekten zamanın ruhuna net olarak uyum sağlayan bir konfor ve güç ürünü.Audi markası Q5’in çok daha güçlü bir versiyonu olan 2018 model Audi SQ5 modelini geçtiğimiz günlerde Detroit’te tanıttı. 

Peki, Audi SQ5 nasıl bir otomobil?

Öncelikle SUV bir araç olduğıunu ve Q5’in yenilenmiş gelişmiş versiyonu olduğunu kabaca söyleyelim. 

Q5’e göre 14kg daha haffi olan Audi SQ5, 4 tekerden çekiş sistemine sahip. Aracın yol tutuşuna diyecek yok. 

20 inç jant ve 255/45 lastikler tasarımda öne çıkan özelliklerdir. Audi Drive Select özelliği ise sürücüye keyifli bir kullanım sağlıyor. 

Trafik işaretlerini algılama, trafik takip asistanı, uyarı sistemi, otomatik park asistanı, otomatik frenleme, yaya algılama aracın güvenli sürüş için geliştirdiği ve kullanıcıya gerçekten büyük bir konfor sunabilen özellikleri. 

8. 3 inç genişliğinde multimedya ekranı, kırmızı dikilli deri koltuklar da Audi SQ5’in iç mekanına keyif katan detaylar. 

Aracın boyutları ise şöyle açıklandı: 4671mm uzunluk, 1893mm genişlik, 1635mm yüksekliğe sahip. Ayrıca 610 litrelik bagaj hacmi var. 

1899 yılında kurulan Audi, bugün Volkswagen grubun bünyesindeki şirketlerden biri. Dünyanın ilk Alüminyum otomobilini üreten marka, güçlü kasa yapısı, kaliteli malzeme ve işçiliğiyle tanınıyor. Ülkemizde de her modeli çok tutulan Audi, ikinci el otomobil piyasasında da üst segmentte çok seviliyor. Coupe modelleri, sedan modelleri, SUV modelleri fark etmeksizin Audi’nin tüm araçları kullanıcı tarafından güvenle tercih ediliyor. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here