2018 Dacia Duster’ın Yılı Olacak!

2
3599

Makyajlı Duster Yeni Donanım Özellikleri ve Fiyatıyla Martta Satışa Çıkacak…

Daha önce de Duster modelinin marka pazarlaması konusundaki hedefe uygun stratejisinin başarısından bahsetmiştik. 2018 model Dacia Duster fiyat listesi üzerine bir içeriğimiz de olmuştu. Zira, ülkemiz şartlarında bu model gerçekten de ulaşılabilir SUV araç bakış açısının tam merkezinde bulunuyor. 

 

Dacia Duster modelini yollarda çok görüyoruz ancak onu eleştirenlerimiz de çok oldu. İçindeki sert plastik malzeme, araç camlarının açılma biçimi ve çok daha fazlası eleştirildi. Marka, eleştrileri dikkate aldı ancak ulaşılabilir fiyat politikasından ödün vermeyeceği şekilde bir optimizasyon yaptı. Şimdi, makyajıyla Duster gerçekten değişmiş görünüyor. 

 

Makyajlı Duster merakla bekleniyordu ve sonunda hem donanım özellikleri hem de fiyatıyla karşımızda. Peki, 2018 model Dacia Duster nasıl görünüyor, sıfır Duster fiyatları nasıl ve donanımda neler değişti…

 

 

Makyajlı Dacia Duster Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Dacia Duster 2018 modeli makyajlı haliyle ülkemizde de satışa çıkacak. Mart ayı itibariyle yeni Duster Türkiye’de satışa çıkacak. 1 Mart perşembe günü itibariyle bayilerden satış başlayacak. Bundan önce de ön spariş alınıyor. 

 

İnternetten Duster Alacağız!

Makyajlı Dacia Duster e-ticaret üzerinden satışa çıkacak. 

 

Yeni Duster Fiyatları

Eğer sıfır km Dacia Duster ilanlarını inceliyorsanız, modelin yeni fiyatını da merak ediyor olmalısınız. Sıfır Dacia Duster fiyatları 70.900TL’den başlıyor. 

 

Dacia İçin Ulaşılabilir Fiyata SUV Konusu Çok Önemli!

Dacia Duster 4X2 modeli için verilen fiyat, 70.900TL’den başlıyor. Bu baz fiyat aslında  bir önceki modele göre sadece 3.800TL daha pahalı. 

 

Yeni Duster Donanım Paketleri

İki farklı donanım paketi sunan model, özellikle üşkemizde epey ilgi görecek gibi görünüyor. Yani Dacia Duster için Confort ve Prestige şeklinde iki farklı donanım paketi sunuluyor. 

Dacia Duster Confort Standart Donanım Paketi

Bu paket tasarımda led dış aydınlatmalarla dikkat çekiyor. 16 inç çelik jantlar ve istenirse opsiyonel olarak sunulan 16 inç aliminyum alaşımlı jantlar da önemli. ESC+ HSA+ ABS+ AFU da Duster standart donanım paketinde var. Önde, yanlarda ve perdelerde bulunan 6 adet havayastığı, hız, ayar ve sınırlayıcılar güvenlik donanımının önemli bir parçası. Otomatik yanan ön sis farları ve ön farlar da selefine göre aracın güçlendiğini gösteriyor. Elektrik takviyeli direksiyon, stop-start sistemi de donanıma eklenenler arasında. 

 

Dacia Duster Prestige Standart Donanım Paketi

Bu paket, aslında comfort donanım paketini olduğu gibi kapsıyor. Ancak ek olarak elektrikli yan aynalar ve arka camlar, sürücü için kol dayama desteği, deri direksiyon, sürücü bel destek ayarı, sürücü boyu yükseklik ayarı gibi özellikler de sunuluyor. 16 inç alaşımlı jantlar da bu pekette var. 

 

Opsiyonel olarak da şunlar sunuluyor?

Dacia MadiaNav multinedya ekranı, geri dönüş kamerası, kör nokta uyarı sistemi, 360 derece geri görüş kamerası, eller serbest kart sistemi.

 

Yeni Dacia Benzinli ve Dizel Motor Seçenekleri

2018 Model Duster motor seçenekleri ise şöyle:

Benzinli Dacia Duster motor seçeeği performans açısından çok popüler bir seçenek olacak gibi görünüyor. 1,6 SCe – 115 beygir güçte motorla 4×2 seçeneği sunuluyor. 

1.2 TCe- 125 beygir güçte motor 4×2 versiyon sunuluyor.  

 

Dizel Duster seçenekleri ise 1,5 dCi 90 beygir dizel seçeneği (4X2) veya 1,5 dCi 110 beygir dizel seçeneği (4X2).

 

2018 Model Dacia Duster Fiyatları Nasıl?

Dacia markası ulaşılabilir SUV sunma ilkesinden vazgeçmiyor. Makyajlı Duster fiyatları ise şöyle: Başlangıç fiyatı 70.900 Tl’den başlıyor. En yüksek fiyatsa 103.400Tl. 

 

 

 

 

 

 

2 YORUMLAR

  1. rusların ladasını kopyalamakla olmuyo dacia..olmamış..taklidler aslını yaşatır dimişler..özgül tasarım yapmak önemli..saygılar..şemsi güleş-karacaören köyü muhtarı

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here