2017 Yılında Tanıştığımız Modeller Hangileri?

0
929

Her yeni yıl, yeni bir başlangıç temasıyla hayata değer katar. Ama kabul edelim ki, tüm dünya 2017 yılına pek de hevesle giremedi. Savaşlar, politik karmaşa, mülteciler, ekonomik krizler yıl daha başlamadan onun enerjisini aldı. Derken 2017’ye girdik de yarıladık bile. Ancak kullanıcının beğenisine sunulan 2017 araç modelleri, keyifli mühendislik ve tasarım detaylarıyla bizi tanıştırdı. 

Bu yıl, ekonomik krizler, politik olayların dominant etkisi ile başladı. Oldukça umut kırıcı bir yıla gireceğiz derken yılı yarıladık bile. 2017 yılına otomotiv endüstrisi açısından bakılınca satış rakamları, beklentiler, üretim kapasitesi ve daha bir çok konuda can sıkıcı sonuçlar söz konusu olabilir. Ama çok keyifli gelişmeler de var bu yıla dair. Örneğin 2017 yılında otomotiv sektörüne yeni modeller dahil oldu. Peki, hangi araçlar ilk kez 2017 yılında piyasaya sürüldü?

2017 yılında hayatımıza giren yeni otomobillerin sayısı hiç de az değil. Bunlardan ilki Alfa Romeo markasının tasarladığı çok güzel bir İtalyan olan Giulia modeli. Alfa Romeo Giulia, Ferrari motor seçneği ile Türkiye’de de satışa sunuldu. 2017 Alfa Romeo için bir de SUV araç üretim yılı oldu. Alfa Romeo Stelvio, henüz satışa sunulamadı ama üretim süreci 2017.

 

Audi, geçek bir güç ve konfor temsilcisi. Markanın hemen her modeli iştah kabartıyor. Audi de kullanıcılarına bu yıl, yeni iki tasarım sundu. Yeni Q5 ve yeni A5 ile Audi de 2017 yılına hızlı bir giriş yapmış oldu. Ülkemizde de satışa sunulan bu modeller, hem tasarım hem de mühendislik açısından incelendiğinde tek kelimeyle göz doldurur cinsten araçlar.

BMW, her yıl kullanıcılarına bir yenilik sunmayı ihmal etmiyor. Markanın bu keyifli yenilikleri 2017 yılında da devam etti. Murat Tosun’un da test ettiği BMW 5 serisi ise 2017 yılının en çok merak edilenleri arasındaydı. 

Citroen markasının merakla beklenen sedanı 2017 model C- Elysee de bu yılın iyi haberlerinden biri oldu. Aileler, iş insanları C-Elysee ile beklentilerini karşılamayı seçti.

Dacia Duster’ın otomatik vitesi sorunsalı da bu yıl çözüldü. Çünkü Dacia almak isteyen otomatik vites kullanıcılarına da iyi haber 2017 yılında geldi. Dacia EDC şanzımanla kullanıcılara merhaba dedi. Murat Tosun da ‘Şimdi Rakipleri Düşünsün‘ diyerek test etmişti, Duster EDC şanzımanı. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here