2017 Model Volkswagen Polo Fiyatı 

0
13132

Yeni Polo almak isteyenlere detaylı bir rehber…

Volkswagen markasının Polo modeli, her dönem çok sevilmiş bir araç. 1975 üretilen ilk Polo çok sevilmiş ve devamı gelmişti.

 

 

 

1979’da makyaklı ilk Polo piyasaya sürülmüş ve aynı ilgi devam eden Volkswagen Polo modellerinde de görülmüştü.

 

 

Bugün, Volkswagen Polo ilanları incelendiğinde, bu aracın ikinci el piyasasında gerçekten sınıfının rakipsiz bir seçeneği olduğu hemen fark ediliyor. Volkswagen markası Polo araçlar için 2017 yılında dijital geleceği adeta yönlendiren, güvenlik ve konfor odaklı bir dizi detayla takipçilerinin karşısına çıktı. 2017 model Polo almayı düşünüyorsanız özelliklerini ve yeni Polo fiyatlarını sizin için araştırdık. 

 

2017 Model Volkswagen Polo Tasarım Özellikleri

Tasarımda kesinlikle sportif bir dil hakim. polo’nun tüm detayları bu sportif dil üzerine kurgulanmış. Onunla yolda olmak demek, sportif ve pratik olmak demek. Led far yapısı opsiyonel bir detay. Ancak Led farlı Polo almayı düşünüyorsanız hem tasarımda çok daha etkileyici bir hava hem de diğer sürücülerin karanlıkta sizi daha kolay fark etmesi açısından güvenli bir sonuç elde edebilirsiniz. 

 

 

2017 Model Polo Renk Seçenekleri

Polo için renk seçeneği oldukça zengin. Uranüs grisi, çakıl girsi, refleks gümüş, parlak kırmızı, derin siyah, ipek mavisi, siyah ve saf beyaz Polo renk seçenekleri arasında yer alıyor. Özellikle parlak kırmızı Polo’nun çok çekici olduğunu söylemekte fayda var. 

 

Volkswagen Polo, küçük sınıf bir araç olarak kabul edilse de aslında ,iç hacmi ve bagaj kapasitesi hiç de küçük sayılmaz. Mesela yeni Polo’nun bagajı tam 280 litre. 

 

2017 Model Volkswagen Polo Teknik Özellikleri

Teknik özellikler kısmında öncelik güvenlik. Son model Polo’da güvenlik konusu fazlasıyla öenmsenmiş. Volkswagen Polo, Hız Sabitleyici, Şehir İçi Acil Frenleme Fonksiyonu, Ön Bölge Sürüş ve Park Asistanı gibi yardımcılarla hem pratik bir kullanım hem de güvenli sürüş sağlıyor. 

 

 

 

 

2017 Model Volkswagen Polo Fiyatı 

Eğer yeni bir araç almayı planlıyorsanız sıfır km Polo fiyatlarını incelemeden karar vermeyin. Çünkü teknik donanımı, tasarımı ve marka algısı ile çok keyifli bir seçenek olan Polo, ikinci edleki değeri ile de adeta yatarım değeri taşıyor. gelelim fiyatlara:

2017 model Polo 1.0 75 PS Manuel Şanzıman ve Trendline donanımlısı 57.100Tl’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

2017 model Polo 1.2 TSI 90 PS Manuel Şanzıman ve Confortline donanımlısı 66.200Tl’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

2017 model Polo 1.0 75 DSG Otomatik Şanzıman ve Trendline donanımlısı 75.100Tl’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

2017 model Polo 1.4 TDI 75 PS Manuel Şanzıman ve Trendline donanımlısı 78.500Tl’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

2017 model Polo 1.4 TDI 90 PS Manuel Şanzıman ve Confortline donanımlısı 83.400Tl’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

2017 model Polo 1.4 90 PS DSG Otomatik Şanzıman ve Confortline donanımlısı 89.800Tl’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

 

 

Sıfır Km Polo Kampanyaları

Hayalinizde bir Polo sahibi olmak varsa yetkili satıcıların Polo kampanyalarını da takip edebilirsiniz. arabam.com Galeriden ilanlarını takip ederek kampanyalı Polo fiyatlarını öğrenebilir, cazip fiyatlarla Volkswagen Polo alabilirsiniz. 

 

 

İkinci El Polo Fiyatları

Volkswagen Polo, her dönemde trend olmayı başaran bir şehir otomobili. Eğer ikinci el Polo almayı düşünüyorsanız fiyatlar hakkında fikir edinmek üzere arabam.com ikinci el Volkswagen Polo ilanlarını inceleyebilirsiniz. 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here