2017 Ford Focus fiyat listesi…

2017 model Ford Focus, yılın ilk yarısını oldukça başarılı bir satış grafiği ile tamamladı. Geniş iç hacmi, sportif görünümü, aileler için yeterli olan bagajı, konforlu iç mekanı ile Focus, ülkemizde en çok tercih edilen aile arabalarından biri. Peki, 2017 model Focus fiyatları nasıl?

2017 Ford Focus Fiyat Listesi

Sıfır km Ford Focus fiyatları 70 bin bandından başlıyor. Yeni Focus, 4 kapı, 5 kapı ve Station Wagon seçeneklerini sunuyor. Elbette manuel şanzıman Focus ya da otomatik Focus alma opsiyonu var. Ayrıca 4 farklı donanım seçeneği sunuluyor.

Ford Focus kampanyalarını takip etmek ya da uygun fiyatlarla sıfır km Focus almak üzere arabam.com sıfır km ilanlarını inceleyebilirsiniz.

Dilerseniz ikinci el Ford Focus fiyatları için ilanlara bakabilirsiniz.

Yeni Ford Focus fiyat listesi ise şöyle:

2017 Model Ford Focus Özellikleri

Ford markası, Focus modelinde yine güvenlik ve konfor konularına odaklanmış görünüyor. Aracın tüm donanımı bu yönde iyileştirilmiş. Daha güvenli ve daha konforlu bir sürüş keyfi sunacak şekilde tüm detaylar optimize edilmiş.

Sesle kontrol edebileceğiniz ve Türkçe seçeneği olan kontrol paneli oldukça konforlu bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Kokpitte 8 inç genişliğinde dokunmatik ekran kullanılarak  sürücünün sadece trafiğe odaklanması hedeflenmiş. Paralel ve dikey park etme teknolojilerini sunabilen otomatik park sistemi ise müthiş bir konfor sunuyor.

Son model Focus’taki dinamik tork yapısı yolun durumuna göre süspansiyon sağlarken güvenlik açısından da önemli bir avantaj sağlıyor. Üstelik saniyede 100 işlem yapar yani son derece hızlı ve verimlidir. Tekerleğin patinaj yapmasını önleyen dinamik tork teknolojisi, hem motorun zorlanmasını dolayısıyla da gereğinden fazla yakıt tüketmesini engelliyor hem de daha güvenli ve sarsıntısız bir sürüş yaşatıyor.

Otomotiv tarihindeki en önemli handikaplardan biri kör nokta konusudur. Ancak günümüzde gelişen araç teknolojisi kör nokta uyarı sistemiyle bu önemli güvenlik sorununu çökebiliyor. Ford Focus 2017 modelinde de gelişmiş bir kör nokta uyarı sistemi bulunuyor.

Uzun farlar, gece görüş mesafesini arttırır. Ancak uzun far kullanımı trafikte hemen önünüzdeki aracı rahatsız edebilir. Sıfır Focus almayı düşünüyorsanız bu konuda da çok duyarlı bir aracınız olacak. Çünkü Focus ‘un uzun farları belirli bir mesafede araç tespit ettiğinde hemen, otomatik olarak, kısa fara geçiyor.

Sürücü dikkat takip sistemi ile Focus, yol çizgilerine göre konumu sürekli kontrol eder. En ufak bir yalpalama ya da sapma fark ederse sesli ve görüntülü bir uyarı mesajı verir. Durum devam ederse sürücü ok düğmesine basana kadar uyarı devam eder.

Gösterge panelinin görünmesini kolaylaştıran ve üç kollu olarak tasarlanmış olan direksiyon, telefon, anahtar, cüzdan gibi eşyaları koyabileceğiniz kaymaz cep, arkadaki aracın farlarının gözünüzü almasını engelleyecek şekilde geliştirilmiş iç dikiz aynası gibi detaylarla konforlu bi sürüş elde edeceksiniz.

Ford Focus Güvenlik Testleri

4 Euro NCAP güvenlik ödülü alan Focus, bu konuda lider bir araç.

2. El Ford Focus Araba İlanları

İkinci el Ford Focus araç almak veya satmak istiyorsanız, piyasa değerini öğrenmek için arabam kaç para hizmetimizi deneyin.

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here