Kia indirimin hızını artırdı

0
1060

Kia, Ağustos ayında kampanyalarını yenileyerek otomobil severlere yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Yeni kampanya kapsamında, en sevilen KIA modellerinden biri olan KIA Picanto’da 2.000 TL, KIA Rio’nun dizel versiyonunda 1.900 TL indirim avantajı var. KIA’nın hafif ticari modeli K2500 modelinde 4.800 TL, KIA Sportage’ta ise 10.300 TL’ye varan büyük indirimler otomobil severleri bekliyor.

Yeni KIA Sportage, 10.300 TL’ye varan inanılmaz indirimlerle otomobil severlere sunuluyor. GT Line versiyonu, performanslı turbo motoru ve 4×4 çekiş sistemi olan Yeni KIA Sportage, iç tasarımında da daha geniş hacim, daha fazla ergonomi ve konfor sunuyor. Üstün özellikleri ile geleceği günümüze taşıyan Yeni KIA Sportage, otomobil severlere zamanın ötesine geçen yeni deneyimler yaşatıyor.

KIA Picanto’da 2.000 TL indirim fırsatı

Ağustos ayında KIA’nın Picanto modelinde kaçırılmayacak bir indirim fırsatı otomobil severleri bekliyor. KIA Picanto’yu, 2.000 TL indirimle ve 47.500 TL’lik avantajlı fiyatıyla almak mümkün olacak. KIA Picanto, şehirde kolay kullanım sağlayan dış tasarımı ile otomotiv dünyasının en büyük tasarım ödülleri IF ve red dot’a layık görüldü. Alaşım jantlar, krom kapı kolları ve ön ızgara otomobilin ödüllü tasarımını daha çekici bir noktaya taşıyor. Sınıfından beklenen kompakt görünümünü sınıfından beklenmeyen konforla birleştiren KIA Picanto’da ayrıca manuel klima, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan ve perde hava yastıkları yer alıyor.

KIA Rio’nun dizel versiyonunda 1.900 TL’ye varan indirim

Rio modeli de özel fiyatıyla dikkat çekiyor. Segmentinin en çok tercih edilen modellerinden biri olan KIA Rio’nun dizel versiyonunda 1.900 TL’ye varan indirim otomobil severleri bekliyor. KIA Rio sahibi olmak isteyenler 45.800 TL’den başlayan fiyatlardan yararlanabiliyor. KIA Rio, hem yeni teknolojileri hem de çarpıcı tasarımıyla fark yaratıyor. Sunroof, projeksiyon tipi ön farlar, LED tipi gündüz farları, 17inç alaşım jantları, katlanabilen elektrikli yan aynaları, yağmur sensörü ve bluetooth KIA Rio’nun özellikleri arasında yer alıyor

Kompakt görünümünü konforla birleştirmeyi başaran KIA’nın hafif ticari modeli K2500 modelinde 4.800 TL indirim fırsatı var. Geniş kasa hacmi ve taşıma kapasitesi bulunan araçta, 130 PS gücündeki 2.5L dizel motor ve 6 ileri düz vites özellikleri yer alıyor. Dijital saat, elektrikli ön camlar, ESP (elektronik dengeleme programı) ve üç noktalı emniyet kemeri, aracın diğer önemli özelliklerinden bazıları

KIA cee’d, dünyada ve Türkiye’de büyük ilgi görüyor. KIA cee’d birbirinden iddialı detayların yer aldığı tasarımın yanı sıra teknolojik özellikleri ile de kendine hayran bırakıyor. Akıllı park yardım sistemi, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, elektrikli park freni sürücülerin hayatını kolaylaştırıyor. Yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu, 1.6 L dizel motor, 7 ileri DCT şanzıman gibi özellikleri ile dikkat çeken KIA cee’d, 75.600 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here