Uygun Fiyatlı Karavan Almayı Düşünüyorsanız Tam Zamanı!

0
2664

Karavanla tatile çıkma hayallerinizi ertelemeyin…

Beyaz bir karavanla o sahil senin, bu orman köşesi benim gezmek, kulağa ne kadar da güzel geliyor değil mi? Özellikle 1990’larda çekilmiş çok sayıda Amerikan filminden görüp özendiğimiz karavanlar, hepimizin aklının bir köşesinde keyif, özgürlük, heyecan ve eğlence imajıyla yaşayıp duruyor. Çok uzak bir hayal gibi sis perdesinin altındaki o sevimli karavan tatili emeklilik rüyalarını süsülüyor. Sonra da ev konforuna alışan bünyeler, bu hayali unutup gidiyor…

 

Böyle olmak zorunda değil. İşte size, karavan tatilini gerçek kılacak bir kaç keyifli bilgi…

 

 

Karavanla Tatil Yapmak İçin Emekli Olmayı Bekelmeye Gerek Yok!

Pek çok insan, Amerikan filmlerinde gördüğü karavanla gezintiye çıkan aile manzarası için emekli olması gerektiğini düşünür. Oysa, öğrenciler, freelance çalışanlar, çocuklu aileler için de karavan kiralamak ya da karavan alıp kampa gitmek mükemmel bir tatil alternatifidir. Örneğin üç dört öğrenci arkadaş birleşerek bir karavan alıp yaz boyu birlikte keyifli bir tatil yapabilir. Peki, ‘sezon sonunda karavanı ne yapacağız’, diye düşünüyorsanız bazı kamplarda karavanınızı bırakarak gelecek yıl kullanmak üzere park edebilirsiniz. Ayrıca sezon sonunda karavan ilanı verip satabilirsiniz de. Karavan fiyatlarını öğrenmek üzere arabam.com karavan ilanlarını inceleyebilirsiniz. 

 

 

 

Kamp Adabı Diye Bir Şey Var!

Kamp tatiline çıkanlar bilir, kamp adabı diye bir şey vardır. Örneğin kapmta yüksek sesle selamlaşılmaz. Çünkü duvarlardan farklı olarak çok ses geçiren çadır ve karavanlarda uyuyan insanlar sesten rahatsız olurlar. Kamp sakinleri, birbirlerini baş ya da el hareketi iel selamlar. Ayrıca doğanın kalbinde yüksek sesle müzik dinlenmez. Müzik dinlemek için kulaklık kullanmalısınız. Çünkü kamp sakinleri, kuş sesleri, çekirge sesleri, ağaç dallarının hışırtısı gibi seslerde oluşan doğanın sesini dinlemek ister. Kampta sessizlik ve diğerlerine saygı esastır. Çocukların bu deneyimi yaşaması için onları en azından bir sezon kampa ya da karavan tatiline götürebilirsiniz. 

 

 

Karavan Tatilinin Ayrıcalıkları Var!

Bazı yakınlarınızın imkanları olduğu halde lüks otellere gitmek yerine karavanla tatile çıktıklarını ya da yazlık evleri olduğu halde karavan tatili yaptıklarını duyuyor ve şaşırıyor musunuz? Öyle ise karavan tatilinin ya da kamp yapmanın ayrıcalıklı dünyasını henüz keşfetmemişsiniz demektir. Kamp alanları, genellikle yazlık ev ya da otel yapılmasına izin verilmeyen cennet köşelerdedir. Sabah uyanır uyanmaz, sadece Türkiye’nin değil belki de dünyanın en güzel koylarının olduğu bu sularda yüzmek için kamp kurmanız gerekir. Onlarca yıllık çam ormanlarının içinde uyumanın keyfini sadece kamp kurarak yaşayabilirsiniz. Yazlık evlerin ya da otellerin peyzajları ne kadar güzel olursa olsun bu hissin yerini asla tutmaz. Karavanınız varsa, dilediğinzi yerde tatil yapma lüksünüz var demektir. Karavanınızı aracınıza bağlayarak kendinize güzel bir rota belirleyebilir ve sehatin özgürleştiren gücünü hissedebilirsiniz. 

 

 

Uygun Fiyatlı Karavan Almayı Düşünüyorsanız Tam Zamanı!

Gelecek yazı karavanınızla kamp yaparak geçirmeyi planlıyorsanız uygun fiyatlı karavan almak için en uygun dönemdeyiz. Çünkü park yeri ücreti ödemek istemeyen ya da artık karavan tatiline devam etmeme kararı alan pek çok kampçı karavanını satmak üzere satılık ikinci el karavan ilanı veriyor. Bu ilanları inceleyerek cazip fiyatlarla karavan alabilir, kamp alanına park ya da dieldiğiniz bir yere park ederek gelecek sezonu bekleyebilirsiniz. 

 

 

Karavan Fiyatları

Karavanlar, genişliklerine, içlerindeki konfor detaylarına, eşya varlığına, marka ve modeline elbette yaşına göre farklı fiyatlarda olabiliyor. Genel olarak 20 bin Tl karavan fiyatı olabildiği gibi 200 bin Tl gibi rakamlar da söz konusu. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here