Astra HB , Adam Opel tarafından kurulan Alman otomobil şirketi Opel’in C segmentindeki en çok tercih edilen otomotbilllerinden birisi. Astra’nın hatchback modeli ülkemizde de çok seviliyor. Öyle ki ikinci el araba ilanları incelendiğinde Astra modellerine her zaman ilginin olduğu fark ediliyor.

Opel Astra’nınHB karoserdeki en belirgin özelliği malzeme ve işçilik kalitesi ile güçlü motorda çıkıyor ortaya. Zira, bu özellikler de Astra’yı sınıfının üzerinde konfor ve performans sunması ile tanınmasını sağlıyor.

AstraHB yüksek donanımlarla girdiği otomotiv sektöründe her yıl adından sıkça söz ettirerek pazarın en gözdeleri arasında yerini aldı. Peki 2018 AstraHB fiyatları nasıl?

Sıfır km AstraHB fiyatları donanım paketlerine göre farklılık gösteriyor. Ayrıca Türkiye için 2018 model Astra HB fiyatı henüz açıklanmadı. Şimdi; Astra’nın keyifli modeli Astra HB’in dikkat çeken teknik özelliklerine şöyle bir bakalım…

Eşsiz Astra HB Tasarımı

AstraHB’de renk seçeneği çok. Bu renk seçenekleri de özellikle kişiselleştirmenin bir parçası. Sportif görünümü, gövde rengi kapı kolları, eşsiz tavan tasarımı, 16-18 inçlik alaşımlı jantları ile dik bir duruş sergiliyor.

AstraHB’nin alçak eşiği ile işinizi kolaylaştıracak geniş kapasiteli bagajı da sizi etkileyici.

‘Gelecek Herkesindir’ diyerek yola çıkan Opel, 2018 yılında da AstraHB ile bir çok yeniliği beraberinde getirecek. Anahtarsız giriş ve anahtarsız çalıştırma sistemi, gelişmiş park pilotu ve geri görüş kamerası da meraklılarına opsiyonel olarak sunulmuştur.

astra hb
arkadan görünüm

16 Led parçadan oluşan Intellılux Led Matrıx farlar, kanat tasarımlı led arka ve led gündüz farları ile gece sürüşleriniz daha güvenli hale gelecek.

AstraHB Opel Eye ile beraberinde getirdiği trafik işareti tespit sistemi, ön takip mesafesi göstergesi, ön çarpışma ikazı ve şerit ihlali uyarı sistemi ile sizleri koruması altına alacak.

Astra HB çok yönlü ayarlanabilir, ergonmik AGR ön koltuklar, ısıtmalı ön ve arka koltular hatta ısıtmalı direksiyon simidi, özel airwellness in hoş kokusu, geniş orta konsol ve kol dayama desteği ile evinizdeki konforu aracınıza taşıyacak.

Sıfır km Opel Astra almayı düşünüyorsanız arabam.com sıfır km ilanlarını inceleyebilirsiniz.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here