Seat Arona Kaç Para?

0
2935
Benzinli otomatik Seat Arona incelemesi

Yeni Seat Arona’nın Fiyatı ve Özellikleri Hakkında Konuşalım!

Crossover sınıfında Seat’ı temsil eden Arona modeli Ateca’dan sonra pazardaki ikinci İspanyol. Hem Ateca hem de Arona ateş gibiler. Tasarımları da motor ve teknik özellikleri de yakıyor. Küçük SUV araç kategorisinde önemli bir pazar payı hedefleyen İspanyol otomobil üreticisi Seat, bu iki modelle elini güçlendirdi. Peki, ülkemizde de satışa sunuşan Seat Arona’nın özellikleri neler ve sıfır km Arona fiyatı nedir?

 

Seat Arona’nın Özellikleri

Konumuz SUV araç kategorisi olunca gelin, önce ölçülerden bahsedelim. Ölçüleri Seat İbiza ile çok yakın. Araç, 4138mm uzunluğa, 1780mm genişliğe ve 1552mm yüksekliğe sahip. 2566mm de dingil mesafesi var. 

 

Tasarımda Çift Renk Çok Trend!

İspanyol marka, Arona modelinde son yıllarda özlelikle Avrupa otomotiv üreticisinin çok uyguladığı çift renk kullanımı trendine uymuş. Bu çift renkli tasarımlar, aracı olduğundan daha sportif, daha genç gçsterebiliyor. 2010’dan beri uygulanmasına rağmen hala tüketici tarafından çok yenilikçi bir yaklaşım olarak algılanıyor. Ayrıca çift renk kullanımıile tüketiciye çok daha fazla kişiselleştirme fırsatı sunuluyor. 

 

Seat Arona’nın İç Mekanı Epey Havalı Görünüyor

Aracın iç mekanında keskin hatlar hakim. Bu keskinlik, ona çok çekici ve biraz da premium bir hava katmış. Mobil uyumlu multimedya sistemi, standart pakette sunulan ve oldukça yüksek çözünürlüklü 8inç ekran iç mekanda hemen dikkat çekiyor. Kullanıcı deneyimleri, Seat Arona’nın multimedya ekranının özlelikle yansıma yapmama konusunda çok iyi olduğunu söylüyor. 

 

Seat Arona’nın Motor Seçenekleri Nasıl?

3 silindirli 1.0 TSi 95 HP benzinli 5 ileri manuel şanzımanlı seçenek ilk tercihler arasında. 1.0 TSi 115HP 7 ileri DSG şanzıman da çok tutulacak gibi. Benzinli motorlarda ayrıca 1,5 TSİ 150HP 6 ileri manuel şanzıman da var. 

Seat Arona’nın dizel motor seçenekleri ise 1.6 TDi 95HP ve 115 HP ilk seçenek. Bu seçeneğin 6 ileri manuel şanzımanla sunulduğunu görüyoruz.

95 HP 5 ileri manuel şanzıman ya da 7 ileri otomatik versiyon da var. 

2018’in ilk çeyreğinde dizel ve ikinci çeyreğinde de dizel otomatik Seat Arona Türkiye’de satışa çıkacak. 

 

Seat Arona’nın bagaj hacmi 400 litre. 4 yetişkinin oldukça konforlu bir biçimde seyahat edebileceği bir yaşam alanı ferahlığı var. 

 

Seat Arona’nın Fiyat Listesi Nasıl?

1.0 Eco TSİ 95 HP S&S Style donanımlı Seat Arona’nın fiyatı 92 bin TL’den başlıyor. 

1.0 Eco TSİ 115 HP DSG S&S Style donanımlı Seat Arona’nın fiyatı 100 bin TL’den başlıyor. 

1.0 Eco TSİ 115 HP DSG S&S Xcellence donanımlı Seat Arona’nın fiyatı 107 bin TL’den başlıyor. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here