Opel İnsignia’yı Kullananlara Sorduk!

0
13514

Opel, son yıllarda İnsignia modeli ile çok konuşuluyor. Geniş iç hacmi, prestijli görünümü ile İnsignia, özellikle Avrupa’da çok sevildi. Maalesef ülkemizde Opel Astra HB ve Astra sedan kadar talep görmeyen İnsignia, temelde yakıt konusunda Türk tüketiciyi biraz yoran bir yapıya sahipti. Ancak yenilenen İnsignia da bu durum da çözülmüş gibi. Opel İnsignia hakkında detaylar.

opel insignia hakkında

Opel İnsignia Grand Sports dizel 1.6 örenğinde İnsignia’nın teknik özelliklerine bakıldığında, 1598cc motor, şehir içinde 100 km’de 6.1 yakıt tüketimi dikkat çekiyor. Aracın boyutlarında da bazı değişimler söz konusu. Örneğin uzunluğu 4897mm olmuş.

opel insignia hakkında
Opel İnsignia iç tasarım

Bagaj ve iç mekanda da oldukça keyifli bir otomobil olan İnsignia’da malzeme kalitesinin çok iyi olduğunu söylemek gerek.

opel insignia hakkında

Opel İnsignia Kullanan Var mı?

Opel İnsignia kullanan var mı, İnsignia hakkında yorumlar gibi aramalara yanıt olarak bir sokak röportajı yaptık. Bir aracı en iyi onu kullanan yorumlar derler. Biz de bu ilkeden yola çıkarak Opel İnsignia’yı onu kullanan Ömer Bey’e sorduk. Ömer Bey’in Opel İnsignia yorumu için videoya tıklayınız.

Opel İnsignia için düşüncelerinizi siz de yorum olarak yazabilir, bu aracı almayı düşünenlere tavsiyede bulunabilirsiniz. 

Opel İnsignia Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin! 

İkinci el Opel İnsignia fiyatlarını öğrenmenin en pratik yolu, ikinci el ilanlarını incelemektir. Sahibinden ikinci el İnsignia ya da galeriden ikinci el İnsignia ilanları, opel İnsignia fiyatı hakkında size genel bir fikir verebilir. İlanlarda parça değişimi, hasar kaydı, aracın yaşı, yakıt tipi, vites özelliği gibi detaylara göre fiyatın değiştiğini görebilirsiniz.

opel insignia hakkında
Opel İnsignia

Opel markası, ülkemizde çok tutuluyor. Opel Astra HB, Opel Astra sedan, Opel Mokka gibi neredeyse tüm Opel modelleri güven veriyor. Dolayısıyla ikinci elde kolay satılan markalar arasında Opeli rahatlıkla konumlandırabiliyoruz. Opel model araç test sürüşlerini inceleyerek markanın almak istediğiniz modeli hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Opel İnsignia Grand Sport modeli de çok merak ediliyor. Opel İnsignia Grand Sport modeli test sürüşü içeriğine arabam.com Test Sürüşü İçerikleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here