İstanbul’da Motosiklet Kullanmanın Avantajları

0
2353
istanbul'da motosiklet

Dünyanın en güzel, en kozmopolit, en karmaşık, en bereketli ve en zor şehirlerinden biridir İstanbul. Aradığınız her şeyi bulabileceğiniz, her ürettiğiniz ürün ya da hizmete bir talep oluşturabileceğiniz nadir yerlerden biri olmasıyla çok bereketli, göç alan nüfusuna her geçen gün yeni fertler kazandırma becerisiyle kalabalık, dünyanın her yerinden insan örneğini bir arada yaşatabilme niteliğiyle kozmopolit ve tüm bunların sonucunda da karmaşık olma sıfatlarını bu kadar hak eden başka bir şehir yok gibi. Kalabalığın sizi yormasından çok da şikayetçi değilseniz İstanbul’da yaşam, tüm bu nitelikler nedeniyle hem çok zor hem de çok güzel. İstanbul’da motosiklet kullanmanın avantajlarını derledik.

İstanbul’da Motosiklet

Kalabalığın en yorucu olduğu yer de hiç kuşkusuz ulaşım noktalarından, Hem toplu taşıma kullananlar hem de araç sahipleri yoğun trafikten ve kalabalıktan günlük nasiplerini alırlar. İstanbul trafiğinde hızlı ve nispeten daha az yorularak ilerlemenin en iyi formülü ise bir motosiklete sahip olmak. Peki, motosiklet ilanlarına göz gezdirmeden önce, İstanbul’da motosiklet sahibi olmanın avantajları nelerdir, gelin tek tek inceleyelim:

istanbul'da motosiklet

Park Yeri Derdine Son

İstanbul’da ulaşımın en endişe verici noktalarından biri park yeri bulup bulamama konusudur. Park yeri bulamayıp saatlerce varış noktasının etrafında dolaşmak hatta bazen vaz geçip geri dönmek bu şehirde çok olağan bir stres maddesidir. Eğer bir motosikletiniz varsa kolayca park yeri bulabilir, pek çok yere park edebilirsiniz.

Hızlı Yol Alabilme Avantajı

İstanbul trafiğinde ilerlemek genellikle çok zordur. Günün hangi saatinde, haftanın hangi gününde olduğunuz fark etmeksizin dur-kalk trafiğinde ilerler ve oldukça kısa mesafeleri saatlerce alamamanın stresi ile adeta yaşlanırsınız. Ancak bir motosikletiniz varsa otomobillerin arasından hızla sıyrılarak trafik çilesi çekmeden ilerleyebilirsiniz. Elbette çok dikkatli bir biçimde.

istanbul'da motosiklet

Daha Az Yakıt Masrafı

İstanbul’da yaşayanlar için en büyük gider kalemlerinden biri yakıt masrafıdır. Ancak bir motosikletiniz varsa hem daha az yakıt harcar hem de daha hızlı yol alırsınız. Ayrıca motosiklet için Trafik Sigortası ve Kasko masrafınız da nispeten az olur (elbette marka ve modele göre değişir).

Daha Özgür Hissedersiniz

Motosiklet kullanmak, pek çokları için ihtiyaç değil tutkudur. Çünkü motosikletin sunduğu esnek hareket kabiliyeti özgür hissettirir. Trafikte sıkışmadan ilerlemek, zaman kazanmak kadar özgür hissettirecek başka ne olabilir ki?

istanbul'da motosiklet

Hayalinizdeki Motosikleti arabam.com’da Bulabilirsiniz!

Online olarak aradığınız motorlu taşıt ilanını bulabileceğiniz, konforlu ve hızlı bir sistem sunan arabam.com’da her gün yeni satılık motosiklet ilanları çıkıyor. İlanları inceleyerek, kendi kriterlerinize göre filtreleyerek dakikalar içinde hayalinizdeki motosikleti bulabilirsiniz. Ekspertiz raporlu motosiklet ilanları, uygun fiyatlı motosiklet ilanları, yeni gibi tertemiz ikinci el motosikletler sistemde sizi bekliyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here