BMW’nin 2018 Yatırımları

0
2680

2018’de BMW’nin yeni modellerini bolca göreceğiz. Ama marka en çok SUV alanında yenilikler ve sürprizler sunmak üzere bir plan yapmış. Bu yıl yeni yeni BMW SUV modelleri ile tanışacağız. Peki, BMW markasının yeni modelleri hangileri?

Öncelikle BMW modellerinin test sürüşü içeriklerini arabam.com Otomobil Testleri BMW sayfasından takip eebilir, yeni modeller ve BMW haberleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. 

BMW X2

BMW X1 modelini biliyoruz. Hatta sıfır BMW X1 ilanları her zaman popüler. Bu modelin biraz ağır bir havası var. Ama pek çok BMW kullanıcısı da bu otomobili söz konusu ağır SUV havası nedeniyle seviyor. Peki, BMW ne yapmalıydı; X1 modelini daha sprotif kılıp mevcut müşterileri caydırmak mı yoksa yeni kullanıcı potansiyelini hiçe saymak mı…Hiç birini yapmadı; BMW, BMW X1 modeline alternatif olarak X2 modelini yarattı. Daha sportif, daha kompakt ama ana karakteri BMW X1 olan bir model tasarladı. Bakmayın, öyle hızlıca ‘tasarladı’ dediğimiz. Yeni bir model üretmeye karar vermek çok ciddi bir iştir. Ciddi maliyet getirir. BMW, bu riski ladıysa vardır bir bildiği…

BMW X2 Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Mart ayında BMW bayilerinde X2 modeli satışa çıkacak. 4X4 olarak üretilen otomobil, ters çevrilmiş ön ızgarası ile dikkat çekiyor. 

Makyajlı BMW i3 Modeli

Bu yıl BMW i3 modelini makyajlı haliyle göreceğiz. 2018 model BMW i3 merakla bekleniyor. 

BMW i8 

BMW i8 modelinin coupesi makyajlanacak. Bu yıl makyajlı BMW i8 Coupe satışa çıkacak. Ayrıca bu yıl ilk kez tanıtılan BMW i8 Roadster versiyonunu da yine yollarda göreceğiz. Bu arada i8 Roadster elektrik kullanarak tam 53km yol yapabiliyor. 

BMW M2 Competition 

Hziran gibi ülkemize gelmesi planlanan BMW M2 Competition modeli de çok havalı bir seçenek. Bu otomobil, sıralı 6 silindirli motoru ile dikkat çekiyor. 400Hp güç üreten BMW M2 Competition motoru gerçek bir performans ürünü. 

BMW Orta Sınıf SUV Coupe Modeli

BMW bu orta sınıf SUV konusuna kafayı takmış durumda. Genişlemeye devam eden bu pazardan sonuna kadar hakkını almak istiyor. Ağustos ayında ülkemize gelecek olan bu model de merakla bekleniyor. 4X4 ve 8 ileri otomatik şanzıman ile sunulan aracın kokpitinde BMW X3’ün kokpiti var. 

Makyajlı BMW X5 

Ağustos sonu gibi ülkemize gelecek olan son model BMW X5 de çok önemli. BMW X5 modeli markanın amiral gemisi olmasıyla dikkat çekiyor ve makyaj sonrası BMW X5 epey merak ediliyor.  

  

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here