Renault Clio 2018 Model İncelemesi ve Fiyatlar

1
24074
Renault Clio

2018 Model Renault Clio İncelemesi

Renault Clio, 2017 yılının Kasım ayında toplam 26.611 satış ile otomobil pazarında 3. sırada yerini aldı. Fransız üretimi Clio, B segmentinde şık tasarımı, ince detayları, yol tutuşu ve rahat park edilebilir olması ile önemli. Renault Clio 2018 fiyatlarına geçmeden önce teknik özelliklerine bir bakalım.

Renault’un ‘Kalp Tutulması’ olarak nitelendirdiği Clio; LED Pure Vision aydınlatma özelliği, 17 inçlik alüminyum jantları, deri kaplı direksiyon simidi ve zarif döşemeleri ile tasarımda artık daha keyifli.

Clio görsel açıdan sportif, şehirli, eğlenceli ve dinamik bir izlenim sunuyor. Koltuklar yatırıldığında toplam 1945 mm’lik bagaj hacmi sunan otomobil, tavan bagajı ve bisiklet taşıyıcı bagaj sistemi ile seyahatlerde oldukça kullanışlı.

Yolculuklarınızı keyifli hale getirecek multimedya sistemi, bluetooth teknolojili eller serbest özelliği, R-LINK ve 7 inçlik dokunmatik ekranı sayesinde navigasyon ve sürüş destek sistemleri gibi pek çok işlev de aracın kendi sınıfında önemli detaylar.

Sürücü koltuğu yükseklik ayarı, deri direksiyon elektrikli arka camlar, merkezi kilit, yağmur sensörü ve elektrikli katlanan dış dikiz aynları sıfır km Clio almak isteyenlerin konfor odaklı detayları arasında yer alıyor.

Tasarım, konfor kadar önem olan diğer konu ise güvenlik özellikleri; Yokuşta kalkış destek sistemi, park asistan paketi, hız ayar ve sınırlayıcı (Cruise Control) sabitlemeli koltuklar, lastik tamir kiti, ön sis farları, teknoloji paketi, yedek lastik, elektronik denge programı gibi özellikler ile güvenliğiniz kontrol altında…

Gelelim 2018 model Clio sahibi olmanın bedeline.

Ülkemizin yolların en sık gördüğümüz, göz aşinalığının en yüksek olduğu modellerden birisi olan; Renault Clio’nun 2018 modelleri için fiyatlar 100.000TL-200.000 TL arası çok geniş bir skalada değişiyor.

2018 Model Renault Clio İlanları

Arabam Ne Kadar Eder? 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here