2018 Citroen C3 İncelemesi ve Fiyatları

1
13662
Citroen C3

2018 Citroen C3 almayı düşünenler için keyifli bir inceleme…

2018 Citroen C3 kişiselleştirilebilir yapısı, benzersiz tasarımı, ikinci nesilden itibaren daha modern bir görünüşe sahip olması ile kompakt SUV sınıfında en sevilenlerden biri oldu. Fransız üretici PSA’nın yollara çıkardığı Citroen C3 modelini 36 renk kombinasyonu ile kişisel tarzın keyifle yansıtılması için yeniden tasarlanmış.

Kompakt SUV modeller de rekabet her gün biraz daha kızışıyor. Citroen C3 ise bu rekabetin etkili elemanlarından biri. Özellikle kendine özgü tarzı bu konuda çok belirgin bir oyuncu olmasını sağlıyor. Peki, 2018 Citroen C3 kaç para ve genel özellikleri nasıl?

Citroen C3 Tasarımı

2018 Citroen C3 atalarından bazı izler taşısa da yenilenen ön görünümü, geniş hacmi, Airbump tasarımı ve iç dizaynı ile daha modern ve gerçekten özgün bir görünüme sahip.

Bazı otomobil alıcıları, piyasa modellerini sever. Yani ikinci el piyasası olan, çok yaygın görülen otomobillerdir bunlar. Ancak bazı kullanıcılar da ‘araba alıyorsam biraz özel bir şeyler olsun’ der. ‘Özgün bir tasarımı olsun, hızlı bir bakışla bu tasarımın kime ait olduğu imza gibi açık olsun’ ister. İşte C3 tasarımı ilk günden beri böyle. Hiç bir modele benzemiyor. Bu yüzden özgün tasarımları seven ve özel hissetmekten hoşlananlar için özellikle 2018 Citroen C3 iyi seçim.

Kolay manevra yapabilmesi, rahatlıkla park edilebilmesi ve çevik hareketleriyle şehrin karmaşasında C3 ile yol almak kolay. Şehirli olmasının yanında uzun yolculuklarınızda da 300L bagaj hacmiyle baya başarılı.

İki kademeli ön far tasarımı, krom kaplı logolar, LED’li gündüz farları, Airbump tasarım ve 3D görünümlü arka farları ile yeni Citroen C3 daha canlı ve modern bir görünüm kazanmış. Zevkinize göre seçebileceğiniz iç dizayn renkleri, göz alıcı tavan süslemesi, suya ve sürtünmeye dayanıklı siyah, beyaz tavan renkleri ile de bir hayli etkileyici.

Panoramik cam tavanın sunduğu aydınlık, büyük hacim ve genişlik izlenimi veren yatay torpidosu, modern hoş görünümlü bel bölgesini destekleyen seçkin malzemeli koltukları ile C3 rahatına düşkün olanlar için tasarlanmış diyebiliriz.

Yokuş Kalkış Desteği C3’te Var!

Yokuş kalkış desteği, şerit ihlal uyarı sistemi ve sürücü yorgunluk uyarı sistemi sayesinde yolculuklarınız yeni Citroen C3 ile artık daha güvenilir.

2018 Citroen C3’ün motor seçenekleri ise şöyle; benzinli 3 silindirli PureTech 82 HP, dizel BlueHDi 75 HP ve BlueHDi 100 HP motorları manuel viteslidir.

Fiyatlara değinecek olursak bugün bir fiyat araştırması yaparsanız temiz bir Citroen C3 için en az 170 bin TL’yi gözden çıkarmanız gerektiğini görebilirsiniz. Yakıt, donanım ve hasar durumuna göre değişiklik gösteren fiyatlara aşağıdaki butona tıklayarak göz atabilirsiniz.

2.El Citroen C3 İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here