2018’de Türkiye’ye Gelecek Modeller Hangileri?

0
4783

Her yıl otomotiv sektörü için baştan sona yeni bir heyecan demek ve 2018’de Türkiye’ye gelecek modeller de merak konusu. Yeni modeller, makyajlanan araçlar ve ilk defa üretilenler derken sektör sürekli canlı, sürekli yenilikçi kalıyor. Daha önce 2018’de Hangi Marka Modeller Makyajlanacak şeklinde bir haber yapmıştık. Şimdi de biraz 2018’de ilk defa Türkiye pazarına girecek olan modellerden bahsedelim…

TÜRKİYE’YE GELECEK MODELLER

Alfa Romeo Stelvio Quadrifogio

Alfa Romeo 2018’de pazarı biraz sallayacak gibi. Çünkü Avrupa’da çok tutulan ve lüks SUV sınıfında epey ses getiren Alfa Romeo Stelvio Quadrifogio modelini Türkiye’ye getiriyor. Peki Alfa Romeo Stelvio Quadrifogio ne zaman Türkiye’ye gelecek? Markanın yaptığı açıklamaya göre Temmuz’da onu Alfa Romeo galerilerinde görebileceğiz.

Bentley’in Yeni Modelleri TÜrkiye’de!

Çok lüks olmayı sevenler için Bentley markası Continental GT modelini bu ay Türkiye’ye getiriyor. Ayrıca Bentayga V8 ne zaman Türkiye’ye gelecek diye düşünenler için de Haziran müjdesi verildi.

Citroen DS’nin Türkiye’ye Gelecek Modeller Hangileri?

Citroen markası bu yıl bazı modelleri Türk tüketici ile buluşturma kararı aldı. Nisan ayında C4 Cactus, Ağustosta Citroen Berlingo modeli ve Ekimde C5 Aircross modeli Türkiye’ye gelecek.

Ford Yeni Modeller Getiriyor!

Ford Fiesta Active mart ayında Türkiye’de satışa sunulacak. Ayrıca Fiesta EcoSport modeli ve Fiesta ST de satışa çıkacak.

Honda Jazz ve Yenilikler

Honda Jazz 2018 modeli ocak ayında Türkiye’de satışa çıkmıştı. Honda Civic Sedan Dizel de bu ay markanın Türkiye galerilerinde yerini aldı. Yıl sonuna doğru da CR-V modelini göreceğiz.

Yeni Jeep Wrangler Yıl Sonunda!

Yılın sonuna doğru belki de bu yıla damga vuracak olan Jeep Wrangler modelini göreceğiz.

Kia 4 Yeni Model Getirecek!

Kia markası bu yıl çok hareketli bir satış planı yapmış. Haziran’da Kia Cee’d, Cerato modelleri yenilenen halleriyle satışa çıkacak. Sonbaharda da Kia Stonic ve Kia Optima modelleri Türkiye’de olacak.

Bu Yıl Lamborghini Urus Türkiye’de!

Ülkemizde Lamborghini markasının iki modeli satışa sunuluyor. Temmuz ayında da Lamborghini Urus modeli ülkemize gelecek.

Mercedes’in Yenileri 

Mercedes A Serisi sedan ve AMG GT4 bu yılın ikinci yarısında ülkemide olacak.

2018’de Mitsubishi Eclipse Cross Türkiye’de!

Mitsubishi Eclipse Cross modelini de bu yıl trafikte görebileceğiz. Nisan ayı itibariyle araç, ülkemizde satışa çıkacak.

İnfiniti QX50 ve Elektrikli Nissan

İnfiniti bu ay QX50 modelini satışa sundu. Yılın ikinci yarısına doğru da Nissan leaf Micra modeli bayilerde olacak.

İnsignia Fena Geliyor!

Opel’in İnsignia modeli her yıl elini biraz daha güçlü kılıyor. Bu yılın bomba modeli de Opel İnsignia GSi olacak. Gelecek ay bayilerde göreceğimiz GSİ modeli donanım seçenekleriyle de merak ediliyor.

Peugeot’tan Türk Kullanıcıya İki yeni Model!

Peugeot modelleri ülkemizde epey tutuluyor. Peugeot Partner ve Peugeot 508 Sedan bu yaz sonunda markanın bayilerinde yerini alacak.

Yenilenen Duster Beklediği İlgiyi Gördü!

Dacia Duster modeli makyajlanmıştı. Bu yılın başında da yeni Duster bayilerde satışa sunuldu.

Seat Arona TDi Sahnede

Seat markası Arona modeline eklediği TDi güncellemesini mart ayında satışa sunacak. SUV kategorisine çok güçlü bir rakip olarak geleceği düşünülen modeli şimdiden heyecanla bekleyen çok.

Yeni Yeni BMW’ler

BMW X2, BMW X4 bu yılın yenileri arasında önemli modeller.

Volkswagen’den de Yenilikler Var!

Ağustos ayında Volkswagen markasının T- Rock modeli ülkemizde satışa çıkacak.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here