arabam.com
2016 model, 1.5 dizel düz vites Renault Fluence Icon sedan aracımı satıyorum. 186.500 km’de ve kilometresi orijinaldir. 90 beygir gücündeki 1461 cc motoruyla hem performans hem de yakıt verimliliği açısından oldukça dengeli bir araçtır. Karma yakıt tüketimi 4.6 litre civarındadır, bu da aracı oldukça ekonomik hale getiriyor.
Aracımın bakımları düzenli olarak yapılmış olup herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi de yakın zamanda yapıldı, bu yüzden ekstra bir iş çıkarmaz. Lastikleri yeni durumda, uzun süre masraf bekletmez. İç döşemeleri temiz, koltuklarda yırtık ya da deformasyon yoktur. Ayrıca aracımda hiç sigara içilmemiştir, iç mekanda rahatsız edici bir koku bulunmaz.
Donanım olarak da oldukça dolu bir araçtır. bluetooth bağlantısı, yağmur ve far sensörü gibi özellikleri sayesinde günlük kullanımda oldukça konforludur.
Hasar durumuna gelecek olursak; motor kaputu, arka kaput, sol ön çamurluk, sol arka çamurluk ve sol arka kapı değişmiştir. Aracımda 143.000 TL tutarında tramer kaydı mevcuttur. ağır hasar pert kaydı yoktur serviste değişim olduğu için yüksek miktarda çıkmaktadır raporlar mevcuttur
Tüm bakımları yapılmış, masrafsız ve sorunsuz bir araçtır. Fiyatı uygun tutulmuştur, ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık yapılabilir.
Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 143.000 TL