arabam.com
2010 model, 1.4 otomatik sedan Kia Rio Advance aracımı satıyorum. 86.800 km’de ve özenle kullanılmış bir araçtır. 97 beygir gücündeki 1.4 litrelik motoruyla şehir içinde oldukça pratik, kullanımı keyifli bir araçtır. Bakımları tam, düzenli olarak yapılmıştır; bu yüzden herhangi bir masrafı bulunmadan gönül rahatlığıyla binebilirsiniz.
Yakıt konusunda da ekonomik bir araçtır. LPG sistemiyle kullanıldığı için şehir içi ve uzun yolda cebinizi yormaz. Motoru sessiz, yürüyeni sağlam, performansı yeterlidir.
Aracımda elektrikli ısıtmalı aynalar, dijital klima, katlanır arka koltuklar, ön kol dayama, sis farları ve deri direksiyon gibi günlük kullanımı kolaylaştıran donanımlar mevcut. Ayrıca arka eğlence paketiyle uzun yolculuklarda konforu artırıyor.
Tramer kaydı yoktur, geçmişinde herhangi bir hasar bulunmamaktadır.
Genel olarak temiz, bakımlı ve sorunsuz bir araçtır. Yakıtını koyup uzun süre keyifle binebilirsiniz. Ciddi alıcılarla araç başında makul ölçüde pazarlık yapılabilir. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok