arabam.com
1999 model, 1.5 motor hacmine sahip düz vites Hyundai Accent GLS sedan aracımı satıyorum. 92 beygir gücündeki motoruyla şehir içi kullanımlarda da gayet yeterli bir performans sunuyor. Aracım 202.000 km’de ve LPG’li. Yaşına göre motoru diri, sorunsuz çalışıyor, uzun yıllar daha güvenle kullanılabilir.
Kaporta durumuna gelecek olursak, sağ ve sol ön çamurluklar, motor kaputu, sağ arka kapı, sağ arka çamurluk, sol arka çamurluk, arka kaput ve sol ön kapı boyalıdır. Sol arka kapıda lokal boya mevcut. Bunun dışında tavan, ön tampon ve arka tampon orijinaldir.
Model yılına göre genel durumu gayet düzgün, düzenli kullanılmış bir araçtır. Yakıt tipi LPG olduğu için oldukça ekonomik bir kullanım sunuyor, uzun yolda da şehir içinde de bütçe dostudur.
Fiyatı makul düzeydedir, ciddi alıcıyla araç başında konuşulabilir. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.Aracım Hundai accent 1.5 gls 1999 model 202.000 km de..Klima aktif.Atiker sıralı simit Tüp kazanı tarihi 2032 ye kadar geçerli.Aracımın üzerindeki lastikler yazlık orta derecede. Akü mutlu akü 2 yıl garantisi var..Muayene yeni yapildi. 10.03.2028 e kadar geçerlidir.Bütün ağır bakımları yapıldı.. Janlı yedek lastiği var. Fiyat: 320.000 tl . Makul pazarlık araç başında olur.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı Belirtilmemiş