arabam.com
2001 model, 1.6 motor hacmine ve 103 beygir gücüne sahip düz vites Fiat Marea ELX sedan aracımı satıyorum. 299.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. LPG’li olduğu için uzun yolda ve şehir içinde oldukça ekonomik bir kullanım sunuyor.
Aracımın genel durumu yaşına göre gayet iyi. İç döşemeleri temiz, koltuklarında yırtık ya da deformasyon bulunmuyor.
Kaporta olarak sol arka çamurluk, sağ ön çamurluk, motor kaputu, sol ön çamurluk, ön tampon ve sağ ön kapıda boya işlemi mevcut, sağ ön çamurluk ise değişmiştir.
Donanım olarak elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön camlar, sis farları ve yol bilgisayarı mevcut. Ayrıca ABS ve yolcu hava yastığı gibi güvenlik donanımlarına da sahip.
Ciddi alıcılarla pazarlık mümkündür. Aracımı görmek isteyenler için uygun zamanda detaylıca gösterebilirim. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı belirtilmemiş