arabam.com
2005 model, 1.4 motor hacmine sahip düz vites Dacia Solenza Scala sedan aracımı satıyorum. 75 beygir gücündeki motoruyla şehir içi ve şehir dışı kullanımlarda yeterli performansı sunuyor. 220.000 km’deki aracım, yaşına göre gayet dengeli bir kilometrede. Yakıt olarak LPG sistemi mevcut, bu da uzun yolda ve şehir içinde oldukça ekonomik bir kullanım sağlıyor.
Muayenesi son bir yıl içerisinde yapıldı, bu yüzden uzun bir süre muayene derdi yaşamadan kullanabilirsiniz. Günlük kullanıma uygun, masrafsız bir araç arayanlar için ideal bir seçenek olduğunu düşünüyorum.
Aracımda klima, hidrolik direksiyon ve sürücü hava yastığı gibi temel konfor ve güvenlik donanımları mevcut. Ayrıca alaşım jantlar da araca hem görsel olarak hem de kullanım açısından avantaj sağlıyor.
Takas tekliflerini değerlendirebilirim.
Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok