arabam.com
2022 model, 1.3 benzinli yarı otomatik Dacia Duster Prestige Plus aracımı satıyorum. 150 beygir gücündeki 1332 cc motoruyla oldukça canlı bir sürüşe sahip. SUV kasa yapısı sayesinde hem şehir içi kullanıma hem de uzun yollara gayet uygun bir araç. Şu anda 51.000 km’de ve yaşına göre ideal kilometrede diyebilirim.
Yakıt konusunda da üzmez, ortalama 6.4 litre civarında bir karma tüketimi var, bu da sınıfına göre gayet ekonomik bir değer.
Aracımın genel kondisyonu gayet iyi durumda. Düzenli olarak bakımlarını yaptırdım, herhangi bir masrafı bulunmuyor. Temiz ve özenli bir şekilde kullanıldı, iç mekânı da gayet diri ve ferah.
Duster’ın bilinen sağlamlığı ve konforuyla birlikte, Prestige Plus donanımı sayesinde hem güvenli hem de keyifli bir sürüş sunuyor.
Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık payı olabilir. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.05427665010
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı Belirtilmemiş