Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Taylor Swift

0
1529

Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Taylor Swift… Bu koleksiyon sadece paranın alabileceği bir araba listesi değil, Şarkıcının araba sevgisinin de göstergesidir. 2000’lerin en tanınmış sanatçılarından biri olan Taylor Swift, pop müzik, gençlik romantik komedileri ve kırmızı halı ile yaygın olarak ilişkilendirilen bir isimdir. Bununla birlikte onunla ilgili olarak nadiren tartışılan Fakat kesinlikle olması bilinmesi gereken kategorilerden biri de araba sevgisidir. Taylor Swift’in en iyi saklanan sırlarından biri, çeşitli stilleri ve performans seviyelerini kapsayan gerçekten etkileyici bir araba koleksiyonuna sahip olmasıdır. Ayrıca bugünkü göstereceğimiz araba koleksiyonunda birçok farklı sürpriz model karşımıza çıkmaktadır. bazı seçimleri kariyerinin başlarında sahip olduğu stereotipik imajı ile doğrudan çelişmektedir. Müziğini sevseniz de sevmeseniz de Taylor Swift’in koleksiyonunda gerçekten etkileyici arabalar var. Öyleyse müziği bir kenara bırakalım, dramayı görmezden gelelim ve Taylor Swift’in araba koleksiyonunun tadını çıkaralım. Ayrıca bu koleksiyonun tesadüfi liste olmadığını, aksine şarkıcının araba sevgisinin ayrı bir göstergesi olduğunu anlayalım.

 Chevy SilveradoÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Taylor Swift

Taylor Swift, 18 yaşına geldiğinde o zamanın plak şirketi Big Machine Records tarafından bu Pembe Chevrolet Silverado’ya hediye edildi. En azından gösterişli ve çoğu Swift hayranı bu kamyonun Taylor Swift’e hiç uymadığını iddia etmektedir. Günümüzde haklı olsalar da bunun 2007’de Taylor Swift’e hediye edildiğini kabul etmek önemlidir. Genç şarkıcının imajı ve estetiği tamamen farklıydı. Fakat burada pop ikonunun stilistik dönüşümlerini tartışmak için değil, onun arabalarını tartışmak için buradayız. Bu kamyonun özellikleri hakkında hiçbir bilgi bulmamış olsak da Big Machine Labels Başkanı Scott Borchetta’nın Swift’e yeni bir model hediye ettiğini varsayabiliriz. Kamyonunun ’07 Chevrolet Silverado olduğu varsayımına dayanarak çeşitli bilgilere ulaşabiliyoruz. 2007 modelleri için en küçük 4.3 litrelik V6’dan en büyük 6.0 litrelik V8’e kadar değişen çeşitli motor seçenekleri mevcuttur. Ayrıca bunların hiçbiri herhangi bir standartta küçük motorlar değildi.

Motor seçeneklerinin hepsi birbirinden güçlü ve önemli olmakta. Örnek olarak  en popüler motor olan 5,3 Litrelik 315 beygir olan V8, 0’dan 100 kilometre hıza sadece 8 saniyede ulaşıyor. Bu değer, devasa bir kamyonet için oldukça inanılmazdır.Bununla birlikte, Silverado’nun performans yetenekleri oldukça etkileyici olsa da Taylor Swift, arabayı 2008’de çocuklar için bir kuruma bağışlamıştır.

Mercedes-Benz VianoÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Taylor Swift

Tamamen farklı bir yöne giden Taylor Swift’in bir Mercedes-Benz Viano’ya sahip olması, otomobil koleksiyonuna çok yönlülük katıyor. Bu arabanın konforlu ve ferah olması, genç şarkıcının rahatına düşkün olduğunu gösteriyor. Birbirine bakacak şekilde düzenlenmiş devasa deri koltuklar, 8 yolcunun rahatça oturması için tasarlanmıştır. Ayrıca Viano, hem yolda hem de iş toplantılarında mükemmel bir seçimdir. Seyahat etmek için en uygun arabalardan biridir. Güç konusunda, Turbo şarjlı 2.0 sıralı dört silindirli motor karşımıza çıkıyor. 136 beygir gücündeki motor, oldukça zayıf kalıyor. Fakat Taylor Swift’in arabasına baktığımız zaman tabii ki de çok daha farklı ve özel bir motor karşımıza çıkıyor. Benzinli 3.5 litrelik V6 motora sahip olan bu araba, 258 beygir güç üretmektedir. Ayrıca 4 çeker olan bu otomobil, aracın güvenliğini ve yol tutuşunu da arttırıyor.

Toyota SequoiaÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Taylor Swift

Büyük otomobil konforuna duyduğu takdiri göstermeye devam eden lüks siyah Toyota Sequoia, Taylor Swift’in koleksiyonunu da süslüyor. Amerika için konuşacak olursak Toyota Sequoia, nispeten uygun bir fiyata sahiptir. Fakat yine de etkileyici bir araba modelidir.  381 beygir güç üreten 5.8 litrelik bir V8 ile çalışan Sequoia, son derece başarılıdır. Ayrıca araç 6 ileri otomatik şanzıman satışa sunulmaktadır. Performansın yanı sıra konforun da önemli olduğunu gösteren Sequoia, yolculukları inanılmaz ve keyifli hale getirmektedir.

Audi r8Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Taylor Swift

İşte karşınızda Taylor Swift’in gerçek araba tutkunu olduğunu gösteren delil. Taylor Swift, mükemmel bir Audi R8’e sahip olmasıyla performans sevgisini ve otomobillerdeki genel zevkini gösteriyor. Ayrıca Alman otomobil üreticisi Audi’nin R8 modeli inanılmaz araba modellerinden biridir. iki kapılı bir coupe, her iyi düşünülmüş ayrıntıda güçlü performansa sahip. 5.2 litrelik V10 motorla güçlendirilen R8, 525 beygirlik gücü ile nefesleri kesmektedir. Ayrıca aracın 0’dan 100 kilometre hıza ulaşması sadece 3,7 saniyedir.

Porsche 911 Turbo

“Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Taylor Swift” adlı içeriğimizde Taylor Swift’in performans sevgisi, sahip olduğu Porsche 911 Turbo ile örneklendirilmeye devam ediyor. Ayrıca 911, Alman üreticinin en popüler modellerinden biridir. Arabanın turbo şarjlı 6 silindirli motoru, 480 beygir güç üretmektedir. Bu sayede Tiptronic S şanzıman ile 0’dan 100 kilometre hıza  3.4 saniye gibi kısa bir sürede çıkmaktadır.

İkinci El Porsche 911 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here