Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Selena Gomez

0
2466

Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Selena Gomez… Selena Gomez, sadece en iyi pop hitleriyle tanınmamaktadır. Başarılı Hollywood yıldızı, genç yaşlarında bir aktris olarak ünlenmiştir. Ayrıca kariyeri ona inanılmaz bir başarı getirdi. Bundan dolayı Selena Gomez, birkaç güzel ve popüler şarkıya sahiptir.  Şarkı söylemeye, güzel malikaneler satın almaya ve tatlı Hollywood hayatını yaşamanın yanı sıra Selena’nın ayrıca kıskanılacak bir araba koleksiyonu bulunuyor.

BMW X6Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Selena Gomez

Selena Gomez ünlü bir pop yıldızı olabilir. Fakat arabalarından birkaçı onun parlayan kişiliğini yansıtıyor. Koleksiyonunda lüks bir crossover SUV olan canavar BMW X6 bulunuyor. Bu, Alman üreticinin şu anda en lüks modellerinden biridir. 4,4 litrelik V8 M50i motoru  530 beygir güç üretmektedir. Tasarım açısından da oldukça başarılı olan BMW X6, motoru ile bir bütünlük yakalamaktadır. Genç oyuncu ve şarkıcının en başarılı tercihlerinden biri olan X6, garajdaki en güzel SUV modellerinden biridir.

Mercedes MaybachÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Selena Gomez

Ünlüyseniz Alman otomobil üreticilerinin en popüler modellerine sahip olmanız gayet normaldir. Selena Gomez’de garajını, Alman otomobil üreticilerinin arabaları ile süslemektedir. Gözde ve lüks sedan otomobil modeli olan Mercedes Maybach, S sınıfında yer almaktadır. Ayrıca İçeride ve dışarıda güzel bir yolculuk sunmaktadır. Dıştan tam bir lüks ve şıklık yaymaktadır. Turbo şarjlı 4.0 litrelik V-8’i 496 beygir gücü ile oldukça başarılıdır. Ayrıca aracın tasarımına ve gidişine büyük katkılarda bulunmaktadır. Maybach, ünlülerin etrafında oldukça var olan bir araba modelidir.  Bu durumda Selena Gomez, Mercedes’in Maybach modeli ile sürekli olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle lüks yolculuklarındaki favori arabasıdır.

Mercedes Maybach 1921’den beri satışa sunulmaktadır. Ayrıca bu otomobil ilk zamanlarında Maybach yerine Mercedes W3 olarak biliniyordu.  Yıllar içinde Alman üretici her zaman yerini korumayı başardı ve sevilen modelleri, teknolojiye uydurdu.

Audi A6

Anlaşılan başarılı şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez tam bir Alman markalarına fanatiktir. Listemizdeki üçüncü model de Alman otomobil üreticisi Audi’den gelmektedir. Audi’nin sevilen ve premium modellerinden olan A6, garaja farklı bir renk katmaktadır. Ayrıca A6, 1994’ten berin Alman üreticilerin önemli bir parçası olmuştur. Selena Gomez’in sahip olduğu A6, 2013’te muhteşem Black Edition makyajına sahip olan modeldir. Audi A6’nın station wagon’una sahip olan Gomez, geniş araba modellerinden hoşlanmaktadır. Ayrıca Gomez’in arabası, 217 beygir gücündeki 3.0 litrelik TFSi motora sahiptir. Quattro özelliğine sahip olan Audi A6, mükemmele yakın bir yol tutuşuna sahiptir. Böylece sürüşleri daha keyifli hale getirmektedir. Sonuç olarak Selena Gomez’in sahip olduğu A6,  kesinlikle imrenilecek bir otomobil modelidir.

Ford Escape

Ford Escape’yi gördüğümüz zaman şarkıcının kötü seçim yaptığını düşünebiliriz. Fakat listemizde bulunan Amerikalı otomobil üreticisi Ford’un Escape modeli, Gomez’in ilk otomobillerinden biri olmaktadır. Bu yüzden henüz ünlü olmadığı için karşımıza Ford Escape modelinin çıkması oldukça normal sayılmaktadır. Ford Escape, ilk yıllarında Amerika’nın en çok satan arabasıydı. Bu yüzden en değerli ve sağlam otomobil modellerinden biri olan Ford Escape, başarılı şarkıcı Selana Gomez’in malikanesindeki yerini almaktadır. Genel olarak bu araç ile hiç fotoğrafı olmayan Gomez, sahip olduklarını satmayı sevmiyor olabilir.

Mini CooperÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Selena Gomez

Amerika’da İngiliz otomobil üreticisi Mini Cooper modelini sürüyorsanız büyük ihtimal ile arabalardan anlamıyorsunuzdur. Bunun en önemli nedeni, nispeten ülkenin her yerinde karşınıza çıkacak olan bozuk yollar, Mini Cooper için düşman niteliğindedir. Ayrıca Gomez’in sahip olduğu araba 1959’da piyasaya sürülen ilk Mini Cooper‘dan daha yeni bir modeldir. Amerikalı şarkıcı, 2000 model bir Mini Cooper’a sahiptir. Amerika’ya göre değerlendirecek olursak Mini Cooper, tipik olarak üç veya beş kapılı hatchback seçenekleriyle gelen küçük ve ekonomik bir otomobildir.

Vespa Buddy 125

“Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Selena Gomez” adlı içeriğimizin son modeli de Vespa’dan gelmektedir. Ülkemizde satılmayan bu model, Gomez’in tek sahip olduğu scooter modelidir. Selena’nın sevimli ve eğlenceli görünümüne uyum sağlamak için gerçekten mantıklı bir scooter seçimidir. Ayrıca Amerika’da Buddy modelleri iki versiyonda sunulmaktadır. Biri 50cc 2 zamanlı, diğeri de 125cc 4 zamanlı versiyonudur. 1.900$ ile 2.500$ arasında değişen fiyatları ile sıcak havaların en mantıklı ulaşım araçlarından biri olmaktadır. Özetle, Selena Gomez’in koleksiyonu oldukça tuhaf durmaktadır. Vespa Buddy 125’ten Mercedes Maybach gibi lüks bir otomobile kadar çok farklı tarzda aracı bulunmaktadır. Ayrıca listemizde olmayan modelleri de düşündüğümüz zaman Selena Gomez, gördüğü her arabaya sahip olmak istiyormuş gibi duruyor.

Güncel İkinci El Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here