Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Maria Sharapova

0
1325

Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Maria Sharapova adlı içeriğimizde birbirinden renkli araba modelleri ile karşılaşacağız. Öncelikle Maria Sharapova’nın doğum yılı 19 Nisan 1987’Dir. 34 yaşında olan Ünlü tenisçi, Rusya’nın Nyagan bölgesinde doğmuştur. Dünyanın en çok kazanan sporcularından biri olan Maria Sharapova, sahip olduğu arabalarla da ön plana çıkmaktadır. Hızlı lüks Otomobil sevgisine düşkün olan sporcu,  2020’nin başlarında 32 yaşındayken emekli oldu. Ayrıca emekli olmadan önce tenisin zirvesine başarıyla yükseldi. 19 yıllık profesyonel kariyeri boyunca toplamda beş defa olimpiyatları kazandı. Böylece gerçek anlamda dünyada 1 numara oldu. Bu başarı ile birlikte sadece ödüller değil, sponsorluklar ve marka anlaşmalarına da sahip olmuştur. Fakat 2016 yılında dopingli çıkan tahlil sonuçları, başarılı tenisçinin spor hayatına büyük zarar verdi. Test sonucunun ardından açığa alındı ​​ve birçok marka ile olan anlaşması iptal edildi.

Fakat başarılı tenis sporcusu Maria Sharapova, Stuttgart’taki 2017 Porsche Tenis Grand Prix’sine geri döndükten sonra marka ile bir kez daha çalışma fırsatını elde etti. Ayrıca Bu anlaşmadan sonra Porsche’nin en yeni ve iyi modellerini tanıttı. Çeşitli otomobil gösterileri ve fuarlarında da sık sık karşımıza çıkmaktadır. Şimdi hep birlikle başarılı fakat talihsiz tenis sporcusu Maria Sharapova’nın sahip olduğu araba modellerine yakından bakalım.

Porsche Panamera GTSÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Maria Sharapova

En büyük sponsorlarından biri olan Porsche, Sharapova’yı her fırsatta desteklemektedir. Bu yüzden Panamera GTS, sporcunun kişisel koleksiyonunun bir parçası değildir. 2014 model olan Porsche Panamera GTS, 4.4 litre V8 motora sahiptir. Ayrıca 0’dan 100 kilometre hıza sadece 4,4 saniyede ulaşmaktadır. Panamera’nın Siyah jantları ve kahverengi deri iç kısımları, aracın tasarımını ölümsüzleştiriyor. Böylece Maria Sharapova’nın Panamera GTS’si oldukça özel bir model olarak karşımıza çıkıyor. Öncelikle Alman spor otomobil üreticisinin en başarılı modellerinden biri olan Panamera GTS, başarılı tasarımı ve efsanevi motor performansı ile her zaman listelerde bir numaradır. Porsche’nin başarılı bir kadın tenis oyuncusunu desteklemesi ve her zaman reklam yüzü olarak kullanması, markanın spora ve kadına verdiği önemi de göstermektedir. Bu yüzden başarılı spor otomobil üreticisi Porsche’yi tebrik ediyoruz.

Porsche Boxster SpyderÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Maria Sharapova

Reklam yıldızı ve en önemli sponsorlarından biri olan Porsche’nin bir başka modeli yine karşımıza çıkıyor. Maria Sharapova’nın sahibi olduğu Porsche Boxster Spyder, oldukça şık ve gelişmiş bir modeldir. Ayrıca 2015 yılında piyasaya sürüldüğü sırada 360 beygir gücüyle ortalığa yeni bir renk katmıştır. Bu araba hakkında ulaştığımız en önemli konu, Sharapova’nın Wimbledon turnuvasına yeni Jaguar XE ile gelmesiyle olay yaratmasıdır. İki markanın uzun süredir devam eden rekabeti ve tenisçinin sponsoru olduğu marka yerine Jaguar kullanması, kafalarda karışıklık yaratmıştır. Yarışmanın ardından ünlü tenisçi son model Porsche Boxster Spyder’i ile magazinlere sık sık çıkıp, sponsorunun gönlünü almaya çalışmıştır. Ayrıca ikonik model  Cayman GT4 ile dergilere kapak fotoğrafı olmuştur.

Güncel İkinci El Porsche İlanları

Range Rover

“Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Maria Sharapova” adlı içerimizin sonuncusu, her ünlünün ve popüler insanın sahip olduğu Range Rover’dan gelmektedir. İngiliz üreticinin Sport modelien sahip olan Sharapova, konforu sevdiğini bir kez daha göstermektedir. Rus tenis yıldızı, 18 yaşından beri Range Rover’ın büyük bir hayranıdır. Range Rover, üstün yol performansı ve gerçekten lüks olanaklara sahip birinci sınıf bir SUV araba modellerinden biridir. Ayrıca 510 beygir güç sağlayan 5.0 litrelik bir V8’e sahip olan Range Rover, sürüşleri sorunsuz ve konforlu kılmaktadır. Tenisçinin Range Rover’ına baktığımız zaman altı vitesli otomatik şanzıman, karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca Dynamic Response süspansiyonu ile virajlı yollarda bile arabaya dinamik bir sürüş hissiyatı katılmaktadır. Gelişmiş ve teknolojik süspansiyonları sayesinde birçok spor araba kadar hızlı ve keyifli virajları var. Son olarak arabanın gelişmiş hava yastıkları ve sürücü yardım sistemleri gibi olağanüstü güvenlik özellikleri mevcuttur. Otomobilin iç mekanı, birinci sınıf deri koltuklara sahiptir. Bildiğimiz üzere ünlülerin ve popüler insanlar, birçok farklı araba modeline sahip olabilmektedir. Maria Sharapova’da bunlardan biridir. Bu yüzden çok sayıda sahip olan ünlü Rus tenisçinin, bazı arabalarını sıralayabilsek de hepsini tanıtmamız mümkün değildir. Ayrıca listemizdeki araçlar, Maria Sharapova’nın en bilindik ve sevdiği araç modelleridir. Bu yüzden listemizdeki arabalar, koleksiyonun en değerli parçalarıdır.

Güncel İkinci El Range Rover İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here